• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
VSC42 - INSCRIERI
Ank Date: Monday, 05 May 2014, 20:03 | Message # 1

Time Lady

Mithril Member

Joao Date: Monday, 05 May 2014, 21:58 | Message # 2

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
In urma discutiilor aprinse avute loc in cadrul show-ului cu rezultate de seara trecuta, purtate intre Valentin si moderatorul Vlad, Argentina se simte insultata, umilita si defavorizata. Din spusele moderatorului: "M-am saturat de ritmuri latino" delegatia noastra intelege ca va fi defavorizata in continuare daca decide ramanerea in concurs, lucru putin probabil si doreste pe aceasta cale sa isi anunte anularea tuturor selectiilor programate si retragerea definitiva din competitie impreuna cu reprezentantul sau J_Peron. Delegatia noastra isi cere scuze pentru inconvenientele create pe parcursul participarii in concurs, va doreste o seara placuta si cu parere de rau va spune: Adios y muchas suerte!
Andrew Date: Monday, 05 May 2014, 22:57 | Message # 3

Mr. Robot

Platinum Member
Prietene, nu gandesti la rece acum.

Doar Vlad a spus ca s-a saturat de ritmuri latino. Asta nu inseamna ca parerea lui e impartasita de toti ceilalti participanti. 

Si cum adica, defavorizata in continuare? Fratilor, e un concurs. Nu e propaganda, for God's sake. Daca trimiti o melodie pe care tu personal o consideri cea mai buna din editia x, asta nu inseamna ca va si iesi castigatoare. Nu e nimeni defavorizat, nu e nimeni favorizat. Sunt 30 si ceva de persoane in concursul asta. Ce credeti, ca se intalnesc toate celelalte cu exceptia voastra inainte de votare si zic "Da, uite, are melodie buna, dar hai sa nu castige el"? Am impresia ca majoritatea va credeti defavorizati, si trebuie sa intelegeti un lucru: sunt alte 30 si de persoane in competitia asta, nu poti sa ii multumesti pe toti, si e normal sa aiba opinii diferite. 

Iti inteleg supararea, dar trebuie sa te gandesti si ca parerea lui Vlad e singulara, unica si personala. Niciunul dintre ceilalti participanti nu cred ca a spus asa ceva, iar daca te crezi defavorizat in vreun fel anume..este problema ta, sincer. Eu nu am cum sa te opresc din a te retrage din concurs, pot spune doar ca mi-ar placea sa nu o faci.

Gera Date: Tuesday, 06 May 2014, 14:48 | Message # 4

Green Arrow

Legendary Member
Citat Andrew ()
Si cum adica, defavorizata in continuare?

Exactly, I'm so fricking tired of this nonsense. Cum va defavorizam, dragilor? :)

Valentin Date: Tuesday, 06 May 2014, 21:29 | Message # 5

Silver Member
Citat Andrew
Prietene, nu gandesti la rece acum.  Doar Vlad a spus ca s-a saturat de ritmuri latino. Asta nu inseamna ca parerea lui e impartasita de toti ceilalti participanti.   Si cum adica, defavorizata in continuare? Fratilor, e un concurs. Nu e propaganda, for God's sake. Daca trimiti o melodie pe care tu personal o consideri cea mai buna din editia x, asta nu inseamna ca va si iesi castigatoare. Nu e nimeni defavorizat, nu e nimeni favorizat. Sunt 30 si ceva de persoane in concursul asta. Ce credeti, ca se intalnesc toate celelalte cu exceptia voastra inainte de votare si zic "Da, uite, are melodie buna, dar hai sa nu castige el"? Am impresia ca majoritatea va credeti defavorizati, si trebuie sa intelegeti un lucru: sunt alte 30 si de persoane in competitia asta, nu poti sa ii multumesti pe toti, si e normal sa aiba opinii diferite.   Iti inteleg supararea, dar trebuie sa te gandesti si ca parerea lui Vlad e singulara, unica si personala. Niciunul dintre ceilalti participanti nu cred ca a spus asa ceva, iar daca te crezi defavorizat in vreun fel anume..este problema ta, sincer. Eu nu am cum sa te opresc din a te retrage din concurs, pot spune doar ca mi-ar placea sa nu o faci

Da dar mereu castiga numai UK S.U.A Norvegia Swedia etc... Pai cum vine asta? imi zici si mie J_Peron are dreptate pa voi ve doare la basca voi ati fost primi inscrisi ati luat cele mai bune tari si ceilalti au luat ce au mai apucat...atunci daca stiam de situ-l asta mai devreme luam si eu Uk Norvega S.U.A sa altceva si cred ca si dasta brazilia a vrut sa se retraga!! E si logic ca ne simtim defavorizati

Adăugat (06 Mai 2014, 9:29 PM)
---------------------------------------------
uitati-va la vsc 41 Suedia a avut aproape 300 de puncte deci cum crezi ca s-au simtit ceilalti
cand au vazut ca Suedia era la 200p si ceilalti la 100 sau 52 ca mine ?????

Andrew Date: Wednesday, 07 May 2014, 00:17 | Message # 6

Mr. Robot

Platinum Member
Citat Valentin ()
Da dar mereu castiga numai UK S.U.A Norvegia Swedia

VSC 30 - Denmark
31 - Malta
32 - Canada
33 - UK
34 - Australia
35 - USA
36 - Spania
37 - Olanda
38 - Franta
39 - Irlanda
40 - Belgia
41 - Suedia

Da, adevarul e ca e un grup foarte restrans de tari care au castigat VSC. Adica de la VSC 30 incoace am avut "doar" 12 castigatori diferiti.
Citat Valentin ()
voi ati fost primi inscrisi

Voiai sa te astept pe tine si sa te rog frumos eventual sa iei tu SUA in locul meu? Am fost printre primii inscrisi pt. ca stiam de Veritons si pt. ca eram pe site atunci. Nu e niciun fel de defavorizare fata de nimeni asta.
Citat Valentin ()
daca stiam de situ-l asta mai devreme luam si eu Uk Norvega S.U.A sa altceva si cred ca si dasta brazilia a vrut sa se retraga

Ar fi un motiv stupid retragerea din cauza asta. Cand vezi ca descoperi un concurs la a 30 si x-a editie, e normal ca majoritatea tarilor bune sa fie luate. Ramane la decizia ta daca vrei sa participi sau nu. E ca si cum te duci la magazin sa iei paine la 9 seara, dar te astepti sa o gasesti proaspata. 
Citat Valentin ()
E si logic ca ne simtim defavorizati

Nu, nu e deloc. Nu din ce ai zis tu aici.
Citat Valentin ()
uitati-va la vsc 41 Suedia a avut aproape 300 de puncte deci cum crezi ca s-au simtit ceilalti cand au vazut ca Suedia era la 200p si ceilalti la 100 sau 52 ca mine ?????

Ai avut 81 de puncte, nu 52. Eu am avut 50, deci ma poti intreba pe mine cum m-am simtit. Am simtit ca melodia mai buna a castigat. Pur si simplu. E un concurs, si e normal sa existe un castigator. In cazul de fata, castigatorul a fost doar foarte detasat. Au fost editii in care s-a decis la un singur punct victoria, si cred ca celui de pe locul 2 ii parea mult mai rau decat celui de pe ultima pozitie.

Gera Date: Wednesday, 07 May 2014, 00:27 | Message # 7

Green Arrow

Legendary Member
Citat Valentin ()
Da dar mereu castiga numai UK S.U.A Norvegia Swedia etc... Pai cum vine asta? imi zici si mie J_Peron are dreptate pa voi ve doare la basca voi ati fost primi inscrisi ati luat cele mai bune tari si ceilalti au luat ce au mai apucat...atunci daca stiam de situ-l asta mai devreme luam si eu Uk Norvega S.U.A sa altceva si cred ca si dasta brazilia a vrut sa se retraga!! E si logic ca ne simtim defavorizati

First of all, learn to spell, for god's sake.
Regula primul venit, primul servit functioneaza in multe locuri, in special si pe alte site-uri tip concurs, similare cu VSC. A, pai scuze, dar in autobuz, de exemplu, daca cineva ocupa un loc inaintea ta, il dai la o parte doar pentru ca tu ai ajuns prea tarziu sa te asezi? Uita-te pe lista tarilor castigatoare. Daca te uiti atent, vezi ca nu numai UK, SUA, Norvegia, Suedia sunt in lista aia. Avem si tari precum Ucraina, Japonia, Brazilia, Franta, Danemarca, Federatia Rusa si asa mai departe. Avem pana si Argentina ce pretinde ca e defavorizata.

Citat Valentin ()
uitati-va la vsc 41 Suedia a avut aproape 300 de puncte deci cum crezi ca s-au simtit ceilalticand au vazut ca Suedia era la 200p si ceilalti la 100 sau 52 ca mine ?????

In VSC41 Suedia a avut aproape 300 de puncte. So what? Asta inseamna ca pentru persoanele care au votat-o piesa respectiva a fost extrem de buna si i-au oferit locul cuvenit, conform gusturilor si preferintelor acestora. Daca ceilalti cu 100 si tu, cu "52", ati avut mult mai putin decat Suedia in editia precedenta asta nu inseamna ca lumea nu a vrut sa voteze o tara anume, ci pur si simplu piesa nu a fost pe gustul lor sau indeajuns de buna incat sa fie la nivelul Suedia 41. Gusturile difera, stiai? Sau e o noutate pentru tine? Nu toata lumea apreciaza acelasi gen de muzica.

Si totul se rezuma la rezultate aici? Scopul concursului este, mai intai de toate, de a descoperi si asculta piese noi, genuri noi, curente din tari ce poate nu v-ati fi gandit niciodata. Daca totul se rezuma pentru tine la cate puncte iti da lumea, afla ca ai gresit locul.

Ma supara extrem de tare discutia asta. De ce? Pentru ca in ultimii doi ani mi-am dedicat o buna parte din timp pentru site-ul asta. Sa vina cineva si sa ma traga de ureche ca nu primeste destule puncte, asa cum se astepta, mi se pare o lipsa de bun simt, sincer. Inteleg neplacerea de a nu fi in top 10 sau top 3 tot timpul, dar asta nu inseamna ca trebuie sa acuzi comunitatea ca nu vrea sa voteze pentru tine.

Amuzant, totusi. Acum cateva zile sau saptamani ma rugai, Valentin, sa iti tin locul cald in Franta, sa il "pazesc" in caz ca cineva vrea sa il ia inaintea ta. Am refuzat, evident. Atunci nu se mai numea defavorizare, nu? Pai evident ca nu, pentru ca defavorizarea nu mai era pentru tine.

Concluzionand, trebuie sa intelegeti ca nu totul se invarte in jurul vostru. Daca ati obtinut o pozitie mid-table, 13-18, asta nu inseamna ca cineva a avut ceva cu voi. Asta inseamna ca 13-18 piese au fost mai bune, luand in considerare parerea comunitatii, decat piesa voastra.

Aceeasi discutie a mai avut loc acum mai bine de 35-38 editii, cand Argentina nu a avut rezultate prea bune in primele editii. And once again, pozitia in final results bat-o vina!

Gera Date: Wednesday, 07 May 2014, 00:32 | Message # 8

Green Arrow

Legendary Member
Ce ma amuza cel mai tare e prezenta "Swediei" pe lista :)) Castiga si ea saraca de 2 ori in 41 de editii si e trecuta pe "lista neagra" cry

tigerman95 Date: Wednesday, 07 May 2014, 14:11 | Message # 9

Silver Member
Mai sunt reprezentantul Romaniei? :)) Sa stiu daca trimit melodie editia asta...
Andrew Date: Wednesday, 07 May 2014, 16:20 | Message # 10

Mr. Robot

Platinum Member
Da, nimeni nu a luat-o pe perioada absentei tale. Poti trimite.
Valentin Date: Wednesday, 07 May 2014, 19:45 | Message # 11

Silver Member

Citat
Gusturile difera, stiai?

Nu sunt prost ca sa stii si tu!!!

Adăugat (07 Mai 2014, 7:38 PM)

Citat Gera
Daca totul se rezuma pentru tine la cate puncte iti da lumea, afla ca ai gresit locul.

A da ei bine asta e ultima editie in care partici toti va dati mare smecheri in spatele calculatorului dar daca ne gasim pe strada se schimba totul

Adăugat (07 Mai 2014, 7:42 PM)

Citat Gera
Amuzant, totusi. Acum cateva zile sau saptamani ma rugai, Valentin, sa iti tin locul cald in Franta, sa il "pazesc" in caz ca cineva vrea sa il ia inaintea ta. Am refuzat, evident. Atunci nu se mai numea defavorizare, nu? Pai evident ca nu, pentru ca defavorizarea nu mai era pentru tine

O da scuze mai Gera ca tu esti "bosul suprem" esti cel mai tare oo vai!!!!!
Eu am decat intrebat cred ca nu a murit nimeni  ca am intrebat nui asa?

Adăugat (07 Mai 2014, 7:45 PM)

Citat Andrew
Ai avut 81 de puncte, nu 52. Eu am avut 50, deci ma poti intreba pe mine cum m-am simtit. Am simtit ca melodia mai buna a castigat. Pur si simplu. E un concurs, si e normal sa existe un castigator. In cazul de fata, castigatorul a fost doar foarte detasat. Au fost editii in care s-a decis la un singur punct victoria, si cred ca celui de pe locul 2 ii parea mult mai rau decat celui de pe ultima pozitie.

Citeste mai bine mai Andrew!!! Am zis cand Suedia era la 200p si ceilalti la 100 sau ca mine 52 sau cat oi fii avut
Andrew Date: Wednesday, 07 May 2014, 22:05 | Message # 12

Mr. Robot

Platinum Member
Citat Valentin ()
toti va dati mare smecheri in spatele calculatorului dar daca ne gasim pe strada se schimba totul
amice, daca e sa ma iau dupa profilul tau, ai 12 ani. Si chiar ma iau, tinand cont de cum scrii si de atitudinea pe care o ai. Ce crezi ca s-ar schimba pe strada? Ne iei la omor in vazul lumii? :))) Omfg, de cate ori am auzit-o pe asta cu "daca ne intalnim pe strada"..

Se foloseste "Doar am intrebat" sau "Eu doar am intrebat". Decat e doar in propozitii negative. Se invata intr-a 5-a asta.'

Tot ce ai zis in rest nu are legatura cu comentariile noastre. Gera a vrut sa iti arate prin ce a spus legat de dorinta ta de a-ti tine Franta libera ca nu i-ai considerat pe ceilalti defavorizati cand ai cerut asta. Evident, se pare ca nu ai inteles. O zi buna.

Sultana Date: Wednesday, 07 May 2014, 22:21 | Message # 13

Înalta Sultană a României

Platinum Member
UKRAINE IS IN:)

Edited by: Nora - Wednesday, 07 May 2014, 22:21
Mike Date: Wednesday, 07 May 2014, 22:49 | Message # 14

Prince of the Sun

Platinum Member
In urma discutiilor aprinse purtate intre concurenti in care tarile latine sunt implicate,dar si din cauza programului incarcat al delegatiei ,Brazilia se retrage din aceasta editie.(Brazil will withdraw this edition).
Valentin Date: Wednesday, 07 May 2014, 23:04 | Message # 15

Silver Member
Citat Andrew
Ne iei la omor in vazul lumi?

xD nu ma refeream la asta

Adăugat (07 Mai 2014, 11:03 PM)

Citat Valentin
Se foloseste "Doar am intrebat" sau "Eu doar am intrebat". Decat e doar in propozitii negative. Se invata intr-a 5-a asta.'

Eram nervos si inca sunt

Adăugat (07 Mai 2014, 11:03 PM)
Nici tu nu ai inteles la inceput deci.......

Adăugat (07 Mai 2014, 11:04 PM)

Citat Mike
In urma discutiilor aprinse purtate intre concurenti in care tarile latine sunt implicate,dar si din cauza programului incarcat al delegatiei ,Brazilia se retrage din aceasta editie.(Brazil will withdraw this edition)

Mike mai ramai pe aici o sa vb noi ceva
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: