Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Daca tot va plangeti toti pe aici,am si eu ceva de zis.Nu-mi mai sugerati sa trimit o melodie sau alta doar pentru ca va place voua si mai ales atunci cand eu am ales deja una si am trimis-o pentru inscriere...
De ce va ofenseaza atat de mult parerea mea personala? E ca si cum as spune ca nu-mi plac morcovii pe un forum de legume. Nu-mi place o leguma, dar imi plac altele. Sunt unii care apreciaza acea leguma si pot sa zica orice despre leguma pe care eu o prefer deoarece nu-mi pasa.
Una este sa spui ca nu-ti place un lucru si una este tu ca si organizator sa spui asta despre un participant . Daca anul acesta Jon Ola Sand sau unul din prezentatori ar spune ca lui nu ii place muzica Romaniei ? Ce s-ar intampla cu Romania , nu se va retrage pentru ca a fost jignita si umilita in public?
Te rog spune-mi ce melodie latino ai trimis si nu a fost apreciata de catre mine. Voi va plangeti ca nu castigati dupa doua editii in care ati participat, dar Felicia care a castigat dupa 40 ce poate sa spuna?
Eu nu am spus ca tu nu ai apreciat melodiile pe care le-am trimis eu ,dar faptul ca tu ca moderator spui intr-o editie a concursului ca te-ai saturat de ritmuri latino nu mi se pare normal , si intr-o alta editie ai putea spune asta si despre melodiile pe care eu le trimit , sau despre melodiile altor participanti .De aceea eu am hotarat sa ma retrag o editie pana se mai linistesc lucrurile pe aici.