• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

VSC42 - INSCRIERI
Alex Date: Wednesday, 07 May 2014, 23:06 | Message # 16

Keeper of Sounds
Nigeria este si ea out ! Edit: aceasta editie

Edited by: Alex - Friday, 09 May 2014, 20:38
Gera Date: Wednesday, 07 May 2014, 23:17 | Message # 17

Green Arrow

Legendary Member
Citat Alex ()
Nigeria este si ea out !

Voi sunteti la pachet or what? :/

Gera Date: Wednesday, 07 May 2014, 23:41 | Message # 18

Green Arrow

Legendary Member
Oh. Si inca un lucru. In celelalte sectiuni ale siteului nu v-ati grabit sa postati. Dar cand e vorba de a va plange de ceva, postarile curg.

Ma refer in special la topicul cu prima semifinala Eurovision 2014. Am sperat ca macar va veti lasa opinia despre cine s-a calificat si care erau favoritii vostrii. Meh, whatever.

Mike Date: Thursday, 08 May 2014, 09:10 | Message # 19

Prince of the Sun

Platinum Member
Citat Gera ()
Oh. Si inca un lucru. In celelalte sectiuni ale siteului nu v-ati grabit sa postati. Dar cand e vorba de a va plange de ceva, postarile curg. Ma refer in special la topicul cu prima semifinala Eurovision 2014. Am sperat ca macar va veti lasa opinia despre cine s-a calificat si care erau favoritii vostrii. Meh, whatever.
Eu doar am zis ca ma retrag , altceva nu am mai postat in acest topic....Si am intrebat pe chat unde pot vedea rezultatele din semifinala 2 pentru ca eram curios.

Valentin Date: Thursday, 08 May 2014, 09:34 | Message # 20

Silver Member
Citat Valentin
xD nu ma refeream la asta

Adica noi suntem tari aici dar daca de exemplu vine unu pa strada dasta mai nebun imi da un pumn ma pune K.O la asta ma refeream nu se stie cine umbla pe afara...

Adăugat (08 Mai 2014, 9:34 AM)
---------------------------------------------

Citat Gera
Ma refer in special la topicul cu prima semifinala Eurovision 2014. Am sperat ca macar va veti lasa opinia despre cine s-a calificat si care erau favoritii vostrii. Meh, whatever

Asta e.....
Alex Date: Thursday, 08 May 2014, 10:22 | Message # 21

Keeper of Sounds
Citat Gera ()
In celelalte sectiuni ale siteului nu v-ati grabit sa postati. Dar cand e vorba de a va plange de ceva, postarile curg.

Poti sa ma lamuresti si pe mine cu ce m-am plans?
Citat Valentin ()
Ma refer in special la topicul cu prima semifinala Eurovision 2014. Am sperat ca macar va veti lasa opinia despre cine s-a calificat si care erau favoritii vostrii. Meh, whatever
Este obigatoriu sa postam in fiecare topic ?

ps: cred ca Vlad ar trebui sa-si ceara scuze argentinei ,totusi el este un membru al staff-ului ,asa ca vorbele lui pot sa fie considerate ale tuturor
Gera Date: Thursday, 08 May 2014, 13:16 | Message # 22

Green Arrow

Legendary Member
Ma refeream la Valentin si J_Peron. Sorry Alex/Mike.

Citat Alex ()
Este obigatoriu sa postam in fiecare topic ?

Nu, evident ca nu. :D Doar ca aveam anumite...asteptari cu privire la feedback-ul pentru discutiile despre ESC2014. ^_^ Anyway...

Gera Date: Thursday, 08 May 2014, 13:25 | Message # 23

Green Arrow

Legendary Member
Citat Alex ()
ps: cred ca Vlad ar trebui sa-si ceara scuze argentinei ,totusi el este un membru al staff-ului ,asa ca vorbele lui pot sa fie considerate ale tuturor

Well, restul staff-ului se dezice de postarea lui. E pur si simplu parerea lui personala. Dar da, sunt de acord ca Vlad ar trebui sa isi ceara scuze pentru astfel de comportament, avand in vedere ca e moderator.

Andrew Date: Thursday, 08 May 2014, 16:40 | Message # 24

Mr. Robot

Platinum Member
Citat Alex ()
vorbele lui pot sa fie considerate ale tuturor

Nu. Just..nu. Vorbele lui sunt doar ale lui.

Narcotraficante Date: Thursday, 08 May 2014, 17:17 | Message # 25

Emperor of LA

Elite Member
omg what happened here?
i just came here to say that I ( col ) can't participate this edition (I would love to, because my 12-pointer and the best song in whole VSC won)
(and it has nothing with discussion happened before)

I have 2 questions in general:
1) only moderators can host VSC? I saw that some real winners didn't host but moderators instead of them (and in Sweden including), so that to host I have to win or I can't count on hosting at all?  xthink
2) in other contest we decided the problem with host's voting in this way - host votes in first days of voting period and send his votes to someone to proof that he hasn't any influence on results. I don't doubt about anyone here, but when winner has only 3-5 pts more then 2nd place and 2nd place gets 0 pts while song was supported by host - looking not so good for some people (i don't say about myself, actually results for me is not first important thing here)
Gera Date: Thursday, 08 May 2014, 17:43 | Message # 26

Green Arrow

Legendary Member
Citat Trece ()
1) only moderators can host VSC? I saw that some real winners didn't host but moderators instead of them (and in Sweden including), so that to host I have to win or I can't count on hosting at all?

Anyone can host, but since only few people know how to do graphics, they count on mods. xD We are not like FSC where only mods has the privilege to host an entirely edition, because all details regarding to design&stuff(the official theme, logo, motto, hosts etc) are all set up by the winner. It seems that this winner-mod collaboration it became a tradition in time xthink Anyway, I would love to see any winner from hosting xcheer (because no mather how many styles of design we had, a little part of the design is in our own style ^_^ we would love to see other styles too!)

Citat Trece ()
2) in other contest we decided the problem with host's voting in this way - host votes in first days of voting period and send his votes to someone to proof that he hasn't any influence on results. I don't doubt about anyone here, but when winner has only 3-5 pts more then 2nd place and 2nd place gets 0 pts while song was supported by host - looking not so good for some people (i don't say about myself, actually results for me is not first important thing here)

Yeah, we need a rule for this problem in VSC as well. We didn't thought until now about this thing, tbh, but thank you for suggesting such rule. :D

Valentin Date: Thursday, 08 May 2014, 19:55 | Message # 27

Silver Member
Citat Gera
Well, restul staff-ului se dezice de postarea lui. E pur si simplu parerea lui personala. Dar da, sunt de acord ca Vlad ar trebui sa isi ceara scuze pentru astfel de comportament, avand in vedere ca e moderator.

Aici da ar trebuie sa-si ceara scz...ALex are drepatate

Adăugat (08 Mai 2014, 7:55 PM)
---------------------------------------------
Acum Vlad poate fii fericit am Franta acum deci nu o sa mai treb. sa asculte numai melodii in "latino"

Vlad Date: Friday, 09 May 2014, 16:43 | Message # 28

Lazy

Platinum Member
Vai, imi pare rau ca parerea mea v-a ofensat atat de mult incat sa iesiti din concurs.
Or not.
Sincer, daca eu am spus ca nu-mi place muzica latino, e o problema? E un gen muzical care nu-mi place, la fel si rock-ul. Nu sunt fanul acestor genuri, dar pe parcursul editiilor am votat si unele piese incluse in aceste 2 genuri. De ce? Pentru ca sunt diferite. Exact, nu sunt fanul melodiilor mainstream.

Citat J_Peron
In urma discutiilor aprinse avute loc in cadrul show-ului cu rezultate de
seara trecuta, purtate intre Valentin si moderatorul Vlad, Argentina se
simte insultata, umilita si defavorizata.
Insultata, de ce? Din cauza parerii mele personale?
Umilita, de ce? Pentru ca am spus ca nu-mi place un gen de muzica? Nu e ca si cum te-as fi jignit.
Defavorizata, de ce? Pentru ca o persoana din 34 participante, nu-ti apreciaza melodia? Wow.

Citat Mike
In urma discutiilor aprinse purtate intre concurenti in care tarile latine
sunt implicate,dar si din cauza programului incarcat al delegatiei
,Brazilia se retrage din aceasta editie.(Brazil will withdraw this
edition).

Te rog spune-mi ce melodie latino ai trimis si nu a fost apreciata de catre mine. Voi va plangeti ca nu castigati dupa doua editii in care ati participat, dar Felicia care a castigat dupa 40 ce poate sa spuna?

Citat Alex
ps: cred ca Vlad ar trebui sa-si ceara scuze argentinei ,totusi el este un
membru al staff-ului ,asa ca vorbele lui pot sa fie considerate ale
tuturor

Sorry but not sorry.

De ce va ofenseaza atat de mult parerea mea personala? E ca si cum as spune ca nu-mi plac morcovii pe un forum de legume. Nu-mi place o leguma, dar imi plac altele. Sunt unii care apreciaza acea leguma si pot sa zica orice despre leguma pe care eu o prefer deoarece nu-mi pasa.

Citat ValentinAici da ar trebuie sa-si ceara scz...Alex are drepatate
Ai tu vreo diploma in domeniul juridic sa ne spui cand are cineva dreptate sau nu?
Dar totusi, sa vorbesc pe limba ta:
Eu  numi cere scuze ptr k e parerea mia personala.
Got it? No? Then keep your mouth closed.

Voi va simtiti ofensati pentru ca mie nu-mi place un gen muzical, dar eu si alti participanti sa nu ne simtim ofensati pentru ca voi (blocul latino) va votati mereu intre voi? Hai sa fim seriosi si sa ne comportam ca niste oameni maturi, nu sa jucam pe c***a care zice ca nu s-a f***t.
Apropo, sincer, prefer calitatea nu cantitatea. Deci daca va decideti sa va retrageti macar o sa avem doua saptamani de concurs.

Cu respect pentru toti ofensatii de pe aici,
Vlad.
Gera Date: Friday, 09 May 2014, 17:01 | Message # 29

Green Arrow

Legendary Member
^ Uhmm. I think you can say a little "sorry" for saying that in the show results being the host. ^_^ E ca si cum tipa anorexica(ugh, prezentatoarea ESC de anul asta, nu pot sa retin cum o cheama) ar spune in timpul prezentarii rezultatelor "Meh, Franta sucks." maspargderas

Just sayin.

Lorena Date: Friday, 09 May 2014, 17:53 | Message # 30

Silent Shade
can is in  hug
Search: