• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Archive - read only
Forum moderator: Gera  
VSC9 - SHOW
Gera Date: Sunday, 23 Sep 2012, 22:08 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

Camp Nou este un stadion de fotbal situat în Barcelona, Spania. Denumirea provine din limba catalană, însemnând „teren (câmp) nou”. Cu o capacitate de 98 787 de locuri este cel mai mare stadion de fotbal din Europa. Stadionul este terenul propriu al echipei FC Barcelona. Este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari, și cu una dintre cele mai electrizante atmosfere din lume. Numele său oficial —Estadi del Futbol Club Barcelona— se traduce Stadionul FC Barcelona, deși este cunoscut mai ales sub numele Camp Nou de către fanii din întreaga lume.

Voturile se pot trimite pana Sambata, 29 septembrie, ora 23:59 catre Gera. Se voteaza ca si panaacum, iar modul in care sunt prezentate piesele si rezultatele este acelasi. 

Joao Date: Sunday, 23 Sep 2012, 23:12 | Message # 2

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
Nice Show, congrats!
Gera Date: Sunday, 23 Sep 2012, 23:13 | Message # 3

Green Arrow

Legendary Member
Quote (SeverusMalfoy)
Nice Show, congrats!

Thanks >:D<

Va astept prezicerile(cine credeti ca va castiga sau va fi in top10) in urmatoarele zile si, evident, voturile :D

Danzel Date: Monday, 24 Sep 2012, 09:05 | Message # 4

Silver Member
Gera ai mai facut o greseala :), cand apesi pe germania tot spre Ceca - Volim te duce ::)
tigerman95 Date: Monday, 24 Sep 2012, 15:27 | Message # 5

Silver Member
Eu cred ca Brazilia o sa castige detasat ultimul loc :))
Gera Date: Monday, 24 Sep 2012, 15:45 | Message # 6

Green Arrow

Legendary Member
Quote (Danzel)
Gera ai mai facut o greseala :), cand apesi pe germania tot spre Ceca - Volim te duce ::)

Fixed. smile

Gera Date: Monday, 24 Sep 2012, 15:53 | Message # 7

Green Arrow

Legendary Member
Foarte multe melodii bune editia aceasta biggrin
Good job, guys >:D<

PS: Ce parere aveti despre piesa Norvegiei din aceasta editie?

Danzel Date: Monday, 24 Sep 2012, 20:02 | Message # 8

Silver Member
Likee likeee, o stiam smile
mi-a placut mult melodia danemarcii, dar nu am idee ce melodie ar putea castiga :-?
Gera Date: Tuesday, 25 Sep 2012, 21:58 | Message # 9

Green Arrow

Legendary Member
Au fost publicat programul complet al editiei a 9-a. Dat fiindca mai multi participanti au solicitat organizatorilor sa mute results show-ul Sambata, caci aproape toata lumea are acum un program incarcat.

Asadar, am acceptat propunerea, si am modificat datele initiale ale concursursului. Noile date sunt:

Sambata, 29 septembrie 2012, ora 12:00 - Data limita pentru voting
Sambata, 29 septembrie 2012, ora 20:00 - Results Show

Let the show continue!

Rose Date: Thursday, 27 Sep 2012, 19:18 | Message # 10

Keeper of Sounds
Un show plin de muzica buna :x ... Am cateva alegeri destul de grele de facut :-s Anyway, felicitari!
Maarioosz Date: Thursday, 27 Sep 2012, 20:40 | Message # 11

Silver Member
Va castiga ori o melodie cu versuri in spaniola, ori o melodie rock. Like always :-j I'm too good for this B-)
Andrew Date: Thursday, 27 Sep 2012, 22:45 | Message # 12

Mr. Robot

Platinum Member
O singura melodie rock a castigat pana acum. La fel, doar una cu versuri in spaniola a castigat pana acum. Deci 2 din 8 nu mi se pare ca ar fi "always".
Maarioosz Date: Thursday, 27 Sep 2012, 23:42 | Message # 13

Silver Member
Tie nu ti se pare nimic a fi nimic. Cand ai sa intelegi asta sa ma anunti wink
Gera Date: Thursday, 27 Sep 2012, 23:53 | Message # 14

Green Arrow

Legendary Member
Quote (Rose)
Am cateva alegeri destul de grele de facut :-s

Editia asta mi se pare extrem de greu sa alegi doar 10 melodii carora sa le dai puncte. Gasesc multe melodii interesante, care ma captiveaza intr-un fel sau altul. De exemplu, imi place mult Estonia, dar presimt ca nu va fi asa de sus. PS: Si melodia Austriei este la fel de buna <3

Quote (Maarioosz)
I'm too good for this B-)

._.' no comment.

Quote (Andrew)
O singura melodie rock a castigat pana acum. La fel, doar una cu versuri in spaniola a castigat pana acum. Deci 2 din 8 nu mi se pare ca ar fi "always".

+1

Maarioosz Date: Friday, 28 Sep 2012, 00:20 | Message # 15

Silver Member
Hai sa fim seriosi. Oricum Sertab Erner sau AC/DC castiga (acum va veti schimba toti voturile ca sa nu iasa astea, asa ca imi cer scuze de pe acum celor 2 participanti. Daca nu castiga niciunul va fi oricum tot din cauza mea :)) Nici nu mai conteaza ca nu mai particip :)) )
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: