• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Forum moderator: Gera  
VSC9 - SHOW
Gera Date: Sunday, 23 Sep 2012, 22:08 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

Camp Nou este un stadion de fotbal situat în Barcelona, Spania. Denumirea provine din limba catalană, însemnând „teren (câmp) nou”. Cu o capacitate de 98 787 de locuri este cel mai mare stadion de fotbal din Europa. Stadionul este terenul propriu al echipei FC Barcelona. Este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari, și cu una dintre cele mai electrizante atmosfere din lume. Numele său oficial —Estadi del Futbol Club Barcelona— se traduce Stadionul FC Barcelona, deși este cunoscut mai ales sub numele Camp Nou de către fanii din întreaga lume.

Voturile se pot trimite pana Sambata, 29 septembrie, ora 23:59 catre Gera. Se voteaza ca si panaacum, iar modul in care sunt prezentate piesele si rezultatele este acelasi. 

Gera Date: Friday, 28 Sep 2012, 00:28 | Message # 16

Green Arrow

Legendary Member
Optiunea participantilor nu este prea des previzibila. Si in orice caz, chiar daca vor castiga AC/DC sau Sertab Erner, asta va fi doar din pricina votului majoritar, ca banuiesc ca nu ar avea 100 si ceva de puncte daca ar fi pe placul unui singur concurent sau a cel mult 3. smile

Si cred ca conteaza, chiar daca Belgia nu participa editia asta. Esti membru al comunitatii smile

Andrew Date: Friday, 28 Sep 2012, 00:50 | Message # 17

Mr. Robot

Platinum Member
Tie nu ti se pare nimic a fi nimic. Cand ai sa intelegi asta sa ma anunti

Nu merita sa raspund la asta. Prefer sa inchei aici.

Outlandiiiish :x Deci, super alegere din partea Argentinei, in sfarsit cineva a trimis si formatia mea favorita :)) Props to you, man.

Gera Date: Friday, 28 Sep 2012, 00:52 | Message # 18

Green Arrow

Legendary Member
Chiar..haideti sa comentam alegerea facuta de ...cei care v-au 'furat' :))

Germania - Good job :> Am vrut sa trimit "Imagine" acum ceva timp, dar m-am razgandit si am trimis Sirenia biggrin

Andrew Date: Friday, 28 Sep 2012, 02:14 | Message # 19

Mr. Robot

Platinum Member
Canada a "furat" ceva bun. Atata timp cat nu e o vedeta Disney, everything is perfect biggrin Good job biggrin
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: