Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Franta a votat! Dragilor, e ultima votare a subsemnatului, pentru o lunga perioada de timp. Imi pare rau, ultimul an de faculta imi face imposibila o prestatie asdiua pe net, la desele concursuri la care luam parte. Vine licenta, sunt si joburile, am o viata personala, asta e...
Franta a votat! Dragilor, e ultima votare a subsemnatului, pentru o lunga perioada de timp. Imi pare rau, ultimul an de faculta imi face imposibila o prestatie asdiua pe net, la desele concursuri la care luam parte. Vine licenta, sunt si joburile, am o viata personala, asta e...
Aww, imi pare rau ca trebuie sa ne parasesti but that's life, I completely understand :( Hope to see you back someday
Eddard Stark pe bannerul meu. Ce drăguț! A fost o ediție cât se poate de interesantă și mă bucur să fac parte din țările finaliste. E o senzație aparte.
Portugalia a simțit nevoia să voteze însfârșit. Fie ca cea mai bună țară să câștige!