Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
24 - 29 martie 30 martie, ora 20:00 31 martie, ora 20:00 31 martie - 5 aprilie 1 - 6 aprilie 6 aprilie, ora 20:00 7 aprilie, ora 20:00 7 - 12 aprilie 13 aprilie, ora 20:00
eu spun ca se intind prea mult editiile... dar merge...
Nu cred ca putem scurta in vreun fel calendarul. Am incercat, incepand cu editia asta, sa utilizam varianta cea mai viabila pentru toata lumea. Nu toti participantii au timp sa voteze in timupul saptamanii, fapt ce se vede deobicei cand toata lumea voteaza sambata(sau vinerea, in cel mai bun caz).
Germania, Spania, Italia, Franta si UK direct in finala as in ESC! Asta nu o poti refuza. Mi-ai furat tema pe care o pastram pentru cand castigam si eu o editie. Not fair! :(
Adăugat (25 Mar 2014, 9:42 PM) --------------------------------------------- Plus Irlanda care a castigat
Germania, Spania, Italia, Franta si UK direct in finala as in ESC! Asta nu o poti refuza. Mi-ai furat tema pe care o pastram pentru cand castigam si eu o editie. Not fair! :(
Atunci ramai cu concursul tau :) Valar Dohaeris! :)
Adăugat (25 Mar 2014, 9:57 PM) --------------------------------------------- This begins to be like ESC: a kitsch and an unfair management. Where is the politics I wonder? I am so ashamed I even took part in it :|
Da, avand in vedere ca ai folosit tema pe care am propus-o pentru cand voi mai castiga o editie :) Se pare ca tii minte doar ce vrei din ce-ti zic, mai Gera mai. ;) Sa stii ca nu e ok acest tip de management. Ori accepti cele 6 tari in finala for ever and ever, ori schimbi tema. Avand in vedere ca a doua este mai greu de realizat, deoarece greseala a fost facuta deja, poate pe prima o poti indrepta inca. Just sayin' :) Putem propune un poll de vot in cazul in care nu-ti convine :) Atunci voi sti cu siguranta ca toata lumea va fi de acord cu ceva sau cu altceva si va reprezenta si continuarea/retragerea din partea mea din concurs. Sa stii ca iti apreciez munca pe care o depui pentru asta, dar nu atunci cand se fura chiar asa, pe fatza ...
Da, avand in vedere ca ai folosit tema pe care am propus-o pentru cand voi mai castiga o editie
Eu am folosit-o? In primul rand nu e a ta, ca nu ai venit cu ea de acasa. Irlanda e tara castigatoare a editiei VSC39 si ea a fost cea care a avut tot dreptul sa propuna tema asta. Cand castigatorul alege o tema pentru editia viitoare noi, organizatorii, ce ar trebui sa ii spunem? Oh stai putin, sa imi verific carnetelul, ca avem teme "rezervate". Daca tara gazda a vrut Game of Thrones, am facut Game of Thrones. Daca urmatoarea tara vrea Manele, facem Manele. Nu suntem noi in masura sa fortam mana castigatorului cu privire la dorintele sale.
In al doilea rand nu stiu ce treaba am eu in discutia cu tema. Nu sunt eu cel care a realizat grafica (credits for Ank <3), nu sunt nici cel care a postat topicul asta. Oricat ai incerca sa ma incriminezi, nu-ti iese, asa ca mai bine lasa-te pana nu cazi in penibil.
Calificarea tarilor mai sus enuntate direct in finala mi se pare mai mult decat aberanta. Nu vrei si plocoane pentru ca Irlanda a indraznit sa viseze sa foloseasca tema asta? Banuiesc ca daca ai fi zis doar Germania ar fi sunat prea sec, nu? Asa ca le-ai bagat si pe celelalte Big 5 din ESC in discutie.
Date: Wednesday, 26 Mar 2014, 00:36 | Message # 14
Silver Member
@Andrew: This is not your business
@Gera: Cel mai penibil argument. Nu le incriminez pe Ank si Felicia cu nimic pentru ca au ales si dezvoltat tema asta, despre care nu am zis ca e a mea, ci ca doar am propus-o. Se pare ca erai cam singurul care stiai, dar nu m-ai intrebat macar daca sunt de acord. Evident, ele nu aveau de unde sa stie. Anyway, pentru ca le-am adus pe celelalte din Big 5 in discutie, mi se pare fair enough. Atat timp cat se respecta niste reguli, de ce nu s-ar respecta cele de la ESC? Sau defapt ma scuzati cu totii ca am intervenit, aici nu se respecta nicio regula din cate imi pot da seama. Ce zici sa ii intrebam si pe Jon Ola Sand si comitetul EBU ce parere au despre asta? Oare ce amenda vei primi pentru incalcarea drepturilor de autor? :) Credeai ca doar tu cunosti personalitati strans legate de ESC? Baietas, se pare ca esti sub supraveghere de ceva vreme si nu iti dai seama de pericole ;) Distractie placuta in continuare, atat cat mai poti. Eu nu voi interveni sub nicio forma sa-ti stric tie spectacolul, dar un avertisment iti pot da: ai grija ca exista altii care te urmaresc. Personal, mi-ar parea rau sa-ti iei amenda dupa atata truda.