Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
mersi fiecare banner contine o locatie din Bucuresti sau ceva memorabil din restul Romaniei. Am ales imagini cat mai realiste, asa ca prezinta adevarata fata a Romaniei ^^
Foarte, foarte bun show. Sincer, ma asteptam la multe comerciale, insa concurentii vsc mi-au aratat ca stiu ce inseamna muzica buna romaneasca si imi cer scuze ca am avut dubii :"> Designul e excelent <3 Gera, you never lost it. Evident ca tu a trebuit sa ai imaginea cu Unirii ;;) =)) Btw, love the image for National Arena <3:X
Otherwise, Bosquitooooo <3 Omg, cat ma bucur sa ii vad editia asta. Si eu i-am avut in calcul, cu "Doua maini" insa pana la urma m-am decis la Talisman. To sum it up, editia asta are un super potential de a fii cea mai buna ever din concurs <3 Super melodii, super design si cu siguranta vom avea un super castigator :)):D
# Geros, vezi ca atunci cand dau click pe melodia ta, apare a mea. Just letting you know :D
Felicitari Gera pentru bannere :D Lipscani, hmmm ... good choice for me :)) Felicitari tuturor pentru prestatii! Sunt uluit cat de bine a prins propunerea mea la public!