• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Naticopes  
VERITONS SONG CONTEST 25 - SHOW
Gera Date: Monday, 12 Aug 2013, 00:36 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member
intro

Castigatoarea editiei trecute

China
Franta
SUA
Finlanda
Portugalia
Republica Moldova
Indonezia
Islanda
Irlanda
Marea Britanie
Elvetia
Italia
Danemarca
Germania
Olanda
Ucraina
Noua Zeelanda
Argentina
Australia
Slovenia
Spania
Suedia
Romania
Federatia Rusa
Norvegia
Image Map

Interval Act 1

Interval Act 2

Voturile se trimit catre Naticopes.
Puteti vota pana pe 17 august, ora 23:59.
Mult succes tuturor!

Griffi Date: Monday, 12 Aug 2013, 12:19 | Message # 2

Queen of Spain

Silver Member
Portugaliaa e piesa frate! <3
"I cannot sleep unless I am surrounded by books!"

tigerman95 Date: Monday, 12 Aug 2013, 15:31 | Message # 3

Silver Member
Melodii bune editia asta...mai ales cea a Olandei :D
Centrix Date: Monday, 12 Aug 2013, 15:34 | Message # 4

Keeper of Sounds
Ce treaba au Andrea Bocelli si Celine Dion cu Franta?... just asking. Iar postcardurile pentru tarile cu alfabet chirilic nu ar fi rau sa fie facute si pe intelesul nostru aka alfabet latin. Ma gandesc ca la Eurovision reprezentantele Rusiei sau Ucrainei sau Bulgariei sunt scrise cu alfabet latin. In momentul de fata, de exemplu, habar n-am din postcard-ul respectiv cine reprezinta Rusia. Nu ma intelegeti gresit, doar imi exprim unele neplaceri usoare legate de concurs cu care, ma gandesc eu acum, se pot intalni si altii.

Edited by: Centrix - Monday, 12 Aug 2013, 15:35
Vladimir Date: Monday, 12 Aug 2013, 17:30 | Message # 5

Elite Member
Atat in WV cat si in VSC  pentru postcardul Federatiei Ruse se va folosi limba si caracterele oficiale! Nicio piesa nu este tradusa in alta limba, iar forma va ramane aceeasi pentru piesele in limba rusa . Este vorba de respectul fata de limba si fata de tara, orcine poate apasa un buton -translate- ca sa traduca ce nu intelege. Atata timp cat eu voi fi reprezentantul acestei tari,se va pastra forma normala si formala .
Este dreptul fiecaruia sa aleaga daca sa se respecte formalitatile sau nu ! Aici nu suntem la ESC si nu exista nicio regula care sa interzica folosirea unui alfabet anume .
Celine Dion are bunici de origine franceza, astfel ea poate participa pentru Franta, conform regulamentului.
Maarioosz Date: Monday, 12 Aug 2013, 19:01 | Message # 6

Silver Member
Felicitari Naticopes pentru un show exceptional! Ador ideea cu cartile si citatele, este atat de originala. Siii, cum numai in Federatia Rusa se poate intampla asa ceva, un spectacol monumental! In opinia mea, cred ca e cea mai buna organizare pana acum: simpla, dar de efect. Mult succes tuturor. Eu am cateva favorite, dar sa vedem daca macar una dintre ele va castiga de data asta :D Tot ce pot sa zic este ca imi plac ... Trenurile. Au acea ... armonie melodioasa :D
Centrix Date: Monday, 12 Aug 2013, 19:06 | Message # 7

Keeper of Sounds
Sincer iti spun ca ma lasa rece alfabetul chirilic si nici nu imi voi pierde vremea sa traduc. Daca imi place votez, daca nu, nu. Doar ca mi se pare... ciudat sa faci nota discordanta doar pentru ca poti si sa ne lasi pe toti ceilalti in ceata. Cred ca cu totii suntem romani aici, iar daca intr-adevar vrei sa ne prezinti muzica si cultura ruseasca cred ca mai inainte de a ne arata desenele lor chirilice, mai bine a-i simplififca sa fie pe intelesul tuturor. Asta e parerea ma care orice as zice are toate sansele sa ramana irelevanta. :)
Celine Dion o avea bunici francezi, dar mi se pare asa aiurea ca o tara precum Franta sa fie reprezentata de Celine alaturi de Bocelli. Dar din nou, e doar parerea mea... irelevanta. Important e sa fie respectate niste reguli si daca le putem incalca pe cele nescrise, cu atat mai bine. Bafta tuturor!
Vladimir Date: Monday, 12 Aug 2013, 20:13 | Message # 8

Elite Member
Citat (Maarioosz)
Felicitari Naticopes pentru un show exceptional! Ador ideea cu cartile si citatele, este atat de originala. Siii, cum numai in Federatia Rusa se poate intampla asa ceva, un spectacol monumental! In opinia mea, cred ca e cea mai buna organizare pana acum: simpla, dar de efect. Mult succes tuturor. Eu am cateva favorite, dar sa vedem daca macar una dintre ele va castiga de data asta :D Tot ce pot sa zic este ca imi plac ... Trenurile. Au acea ... armonie melodioasa :D
Multumesc foarte mult ! Ideea intr-adevar imi apartine, insa transpunerea ideii in practica n-ar fi fost niciodata posibila fara ajutorul Ancai ! Ank s-a ocupat  de grafica aceasta fabuloasa si a iesit exact asa cum doream un show pe masura ! Deasemenea Ank m-a ajutat sa aleg citatele, deci in mare parte pentru realizarea artistica, Ank merita toate laudele si ii multumesc, personal   pentru tot ajutorul oferit si inca o data o felicit pentru ceea ce a reusit sa prezinte  !
Vladimir Date: Monday, 12 Aug 2013, 20:19 | Message # 9

Elite Member
Citat (Centrix)
Sincer iti spun ca ma lasa rece alfabetul chirilic si nici nu imi voi pierde vremea sa traduc. Daca imi place votez, daca nu, nu.
Iti las in PM raspunsul ca sa nu existe polemica pe pagina show-ului
Gera Date: Tuesday, 13 Aug 2013, 00:27 | Message # 10

Green Arrow

Legendary Member
Citat (Centrix)
Celine Dion o avea bunici francezi, dar mi se pare asa aiurea ca o tara precum Franta sa fie reprezentata de Celine alaturi de Bocelli. Dar din nou, e doar parerea mea... irelevanta. Important e sa fie respectate niste reguli si daca le putem incalca pe cele nescrise, cu atat mai bine. Bafta tuturor!

Artistii cu radacini din anumite tari pot participa in concurs, dar totusi aceste alegeri nu sunt incurajate.

Sahistul Date: Tuesday, 13 Aug 2013, 22:14 | Message # 11

Silver Member
Am mai pus-o pe Celine in VSC, respectand un regulament. Care oricum, saracul de el, la concursuri mari ca ESC nu e respectat, vezi ce face Sand. Asa ca  :)
Gera Date: Wednesday, 14 Aug 2013, 16:35 | Message # 12

Green Arrow

Legendary Member
Watch live streaming video from veritonssongcontest at livestream.com

Andrew Date: Wednesday, 14 Aug 2013, 23:37 | Message # 13

Mr. Robot

Platinum Member
Foarte slaba editie dpdv muzical. Mult prea multe piese cu un ton trist in perioada verii, cand chiar nu avem nevoie de asa ceva. Parerea mea. Nu mi-e foarte greu sa impart punctele editia asta. Dpdv al design-ului, e foarte interesanta ideea si foarte bine aplicata. Me gusta. Good luck to all of ya' :D
Ewald Date: Thursday, 15 Aug 2013, 00:06 | Message # 14

Keeper of Sounds
Citat (Andrew)
Foarte slaba editie dpdv muzical.

te sustin; mi-au placut destul de putine fata de alta data
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: