• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Schimbarea tarii
Andrew Date: Monday, 27 Aug 2012, 18:02 | Message # 1

Mr. Robot

Platinum Member
Asa cum probabil stiti, daca ati citit regulamentul, tarile pe care le-ati ales nu se pot schimba sub niciun pretext. M-am gandit totusi ca ar fi mai ok sa schimbam un pic acest lucru. Ceea ce va propun e ca, daca aveti o tara al carei stil muzical nu este atat de iubit de celelalte (gen Coreea de Sud) sa aveti totusi dreptul la inca o sansa. Astfel, mi se pare ca ar fi buna inducerea unei reguli de genul "daca o tara termina timp de 3 editii pe ultimul loc, reprezentantul ei are dreptul de a-si schimba tara."

Evident, palmaresul reprezentantului cu tara respectiva va ramane consemnat.

So, ce parere aveti?

Gera Date: Monday, 27 Aug 2012, 18:08 | Message # 2

Green Arrow

Legendary Member
Mi se pare o idee buna si aveam in vedere sa gasim un criteriu pentru modificarea tarii de cateva editii.

Prima idee pe care am avut-o, dar pe care am abandonat-o fiindca ni s-a parut greu de implementat si riscanta, a fost aceea de a oferi 1 golden ticket prin tragere la sort la fiecare a 10-a editie. Cu acest golden ticket puteai sa iti schimbi tara sau pur si simplu il pastrai de decor :))

Ideea ta pare destul de buna, mai ales ca dupa 7 editii deja stim ce/cine ii place fiecaruia.

Andrew Date: Monday, 27 Aug 2012, 18:15 | Message # 3

Mr. Robot

Platinum Member
Si faza cu Golden Ticket mi se pare tare. Dar daca ii pica cuiva care nu vrea sa isi schimbe tara, ceilalti or sa trebuiasca sa mai astepte alte 10 editii :)) Si mi se pare si cam mare limita de timp. Adica, am facut 7 editii in 2 luni jumate-3 luni. :-?
Ank Date: Monday, 27 Aug 2012, 18:21 | Message # 4

Time Lady

Mithril Member
Imi place ideea lui Andrew, dar cred ca un criteriu mai acceptabil ar fi "cine termina in ultimii 5 timp de 3 editii" sau ceva de genul. Conform criteriului lui Andrew, spre exemplu, momentan nu ar putea nimeni sa-si schimbe tara. Chiar si Coreea de Sud a terminat doar de doua ori pe ultimul loc, pana acum...

Si ideea cu Golden Ticket e interesanta, dar totusi...10 editii? Ma rog, mi se pare cam mult...
Gera Date: Monday, 27 Aug 2012, 19:05 | Message # 5

Green Arrow

Legendary Member
Da, mai bine ar fi "cine termina in ultimii 5 in cel putin 3 editii"

Andrew Date: Monday, 27 Aug 2012, 19:11 | Message # 6

Mr. Robot

Platinum Member
daca e asa, atunci eu as zice sa avem "cine termina in ultimii 3". Pentru ca daca e sa avem in ultimii 5, sunt deja vreo 3-4 tari cred, si schimbarea tarii ar trebui sa fie ca un privilegiu, pentru doar cateva tari :-?
Ank Date: Monday, 27 Aug 2012, 19:22 | Message # 7

Time Lady

Mithril Member
The awkward moment... cand m-am uitat prin statistici si am vazut ca singura tara care a iesit in ultimele 5 in fiecare editie e Coreea de Sud....

Ca sa nu fiu pe langa subiect: eu nu vad asta ca pe un privilegiu, ci ca pe o a doua sansa, pentru ca, let's be honest, cine ar vrea "privilegiul" de a-si schimba tara, atata timp cat are de unde sa aleaga piese care au succes in concurs din tara actuala?
Griffi Date: Monday, 27 Aug 2012, 19:37 | Message # 8

Queen of Spain

Silver Member
E o idee f buna pentru tara care pica de 3 ori pe ultimele 3 locuri sa isi schimbe tara.
"I cannot sleep unless I am surrounded by books!"

Andrew Date: Monday, 27 Aug 2012, 20:18 | Message # 9

Mr. Robot

Platinum Member
ai dreptate, nu e un "privilegiu"..ideea e ca nu ar trebui sa se intample de prea multe ori, asta vreau sa spun..si de-aia zic ca ar fi mai bine ultimele 3 :-??

Edited by: Andrew - Monday, 27 Aug 2012, 21:01
Ank Date: Monday, 27 Aug 2012, 20:54 | Message # 10

Time Lady

Mithril Member
o.O Nu vad eu bine, am ajuns "boss" ? =)) Nevermind, eu am zis 5 la inceput ca asa mi-a venit, dar daca stau sa ma gandesc, e mai bine ultimele 3.

Edited by: Ank - Monday, 27 Aug 2012, 20:54
Andrew Date: Monday, 27 Aug 2012, 21:01 | Message # 11

Mr. Robot

Platinum Member
scuze, te-am confundat cu gera =)))))) Shame on me :">
Ank Date: Monday, 27 Aug 2012, 21:03 | Message # 12

Time Lady

Mithril Member
Mi-am dat seama =))) Dar m-am bucurat si eu de momentul meu de "boss" =))))))
Andrew Date: Monday, 27 Aug 2012, 21:07 | Message # 13

Mr. Robot

Platinum Member
=)))))
Gera Date: Monday, 27 Aug 2012, 22:37 | Message # 14

Green Arrow

Legendary Member
Wtf, mister, chiar asa... ma confunzi =))))

Andrew Date: Monday, 27 Aug 2012, 22:41 | Message # 15

Mr. Robot

Platinum Member
Shh, you lazy man =)))
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: