Vladimir | Date: Sunday, 08 Jul 2012, 00:37 | Message # 1 | ||||
|
Propunerea Rusiei pt. editia VSC6 a fost trimiterea unei piese direct in competitia propriu-zisa. Pe data de 5 iulie (2012 ) s-a propus renuntarea la semi-finalele 4 si 5 si votarea propunerii de a avansa piesa in VSC6. Pe data de 7 iulie s-a solicitat acordul tutoror celor care au luat parte in selectiile nationale (selectia, respectiv semi-finalele). Rezultatul nu a fost cel scontat asa ca s-a propus un vot pentru lamurirea situatiei. Rezultatele votului: Pentru calificarea piesei direct in VSC6: 6 voturi Pentru stabilirea piesei printr-o finala nationala (ca in editiile precedente): 14 voturi . Astfel, eu, in calitate de sef al VSCR am luat decizia de a organiza o finala pe data de 8 iunie. Deasemenea am stabilit impreuna cu ceilalti membrii componenta finalei. Deoarece, semifinalele 4-5 nu au mai avut loc, se considera rezultatele semi-finalelor 1-3 NULE. Astfel finala, care va avea loc pe data de 8 iunie (ultima zi in care este acceptata inscrierea unei tari in concurs) va contine toate cele 30 de piese inscrise . Finala VSCR : GTM : +2: 12:30-16, 17:30-22 . Rezultatele finale vor fi prezentate incepand cu ora 23. - Finala asadar programata in 3 parti nu va fi postata pe acest forum, ea se va desfasura strict prin intermediul Yahoo Messenger-ului/Sistemului de mesagerie electronic. Rezultatele vor fi postate si pe forum, insa din cauza unui numar foarte mare de piese ( si din cauza faptului ca mai multe din aceste piese vor putea fi, probabil viitoarele piese ale Federatiei Ruse din VSC) am decis ca numele artistului/ al piesei sa nu fie prezentat explicit, cu exceptia piesei castigatoare ( in privat se va prezenta pe larg, distribuirea fiecarui punctaj de catre fiecare membru al juriului + rezultatele integral afisate). Important pentru cei care ati ales sa participati la Finala VSCR si sunteti membrii ai acestui forum : De aceasta data nu veti mai acorda puncte, ci note cu doua zecimale (sistem 0.25) pentru fiecare piesa din concurs. |
||||