• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
VSC Russia -Final -
Vladimir Date: Sunday, 08 Jul 2012, 00:37 | Message # 1

Elite Member
Propunerea Rusiei pt. editia VSC6 a fost trimiterea unei piese direct in competitia propriu-zisa.
Pe data de 5 iulie (2012 ) s-a propus renuntarea la semi-finalele 4 si 5 si votarea propunerii de a avansa piesa in VSC6.
Pe data de 7 iulie s-a solicitat acordul tutoror celor care au luat parte in selectiile nationale (selectia, respectiv semi-finalele). Rezultatul nu a fost cel scontat asa ca s-a propus un vot pentru lamurirea situatiei.
Rezultatele votului:
Pentru calificarea piesei direct in VSC6: 6 voturi
Pentru stabilirea piesei printr-o finala nationala (ca in editiile precedente): 14 voturi .
Astfel, eu, in calitate de sef al VSCR am luat decizia de a organiza o finala pe data de 8 iunie. Deasemenea am stabilit impreuna cu ceilalti membrii componenta finalei.
Deoarece, semifinalele 4-5 nu au mai avut loc, se considera rezultatele semi-finalelor 1-3 NULE. Astfel finala, care va avea loc pe data de 8 iunie (ultima zi in care este acceptata inscrierea unei tari in concurs) va contine toate cele 30 de piese inscrise .
Finala VSCR : GTM : +2: 12:30-16, 17:30-22 . Rezultatele finale vor fi prezentate incepand cu ora 23. - Finala asadar programata in 3 parti nu va fi postata pe acest forum, ea se va desfasura strict prin intermediul Yahoo Messenger-ului/Sistemului de mesagerie electronic. Rezultatele vor fi postate si pe forum, insa din cauza unui numar foarte mare de piese ( si din cauza faptului ca mai multe din aceste piese vor putea fi, probabil viitoarele piese ale Federatiei Ruse din VSC) am decis ca numele artistului/ al piesei sa nu fie prezentat explicit, cu exceptia piesei castigatoare ( in privat se va prezenta pe larg, distribuirea fiecarui punctaj de catre fiecare membru al juriului + rezultatele integral afisate).
Important pentru cei care ati ales sa participati la Finala VSCR si sunteti membrii ai acestui forum : De aceasta data nu veti mai acorda puncte, ci note cu doua zecimale (sistem 0.25) pentru fiecare piesa din concurs.
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: