• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Argentina en VSC #4
Joao Date: Tuesday, 29 May 2012, 00:05 | Message # 1

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
Astazi am decis sa schimbam melodia pe care o trimitem la VSC, din motive clare: Avem concurenta! Asa ca am decis sa riscam cu un cover al Marcelei dupa o melodie cunoscuta din SUA, asa ca SUA sa nu va suparati pe noi! biggrin .
Andrew Date: Tuesday, 29 May 2012, 01:23 | Message # 2

Mr. Robot

Platinum Member
no problem :))
Joao Date: Tuesday, 12 Jun 2012, 21:10 | Message # 3

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
Pentru editia #4 alesesem Marcela Morelo - Para toda la vida dar nu cred ca era de ajuns de competitiva asa ca am schimbat melodia, dupoa cum am spus mai sus, va las sa ascultati prima alegere a noastra pentru VSC apoi veti afla si noua melodie pe 11 iunie biggrin .

http://www.youtube.com/watch?v=YnhTpcPwiY4

Adăugat (2012-06-12, 10:10 PM)
---------------------------------------------
Deci, tot Marcela Morelo doar ca melodia este Todo mi amor eres tu, un cover dupa melodia cunoscutului Michael Jackson. Sper sa va placa si astept comentarii: ce parere aveti despre melodie, daca ar trebui sa schimb in alegerea melodiei ceva ... stiti voi.
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: