• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Buenos dias! Buenos Aires calling!
Joao Date: Sunday, 13 May 2012, 01:03 | Message # 1

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
Ese es el primero participation de Argentina a VSC. Nuestra cancion es una cancion pleno de corazon.

As vrea sa va anunt ca obtiunea actuala a Argentinei in aceasta editie (#3 ) este sa o trimita pe Barbara Luna, ca reprezentant deplin al natiunii argentiniene, numele cantecului ce ne va reprezenta urmand a fi anuntat in mod oficial pe data de 13 mai. Argentina va saluta si va ureaza succes!

Adăugat (2012-05-13, 2:03 AM)
---------------------------------------------
Melodia Oficiala este ROSAS SECAS, in interpretarea Barbarei Luna. Succes, si nu uitati: Lumea fara muzica ar fi o lume trista.

Sters Date: Friday, 18 May 2012, 10:49 | Message # 2

Silent Shade
Destul de draguta melodia aleasa pentru editia asta,a fost una din norocoasele de la mine din top
Joao Date: Friday, 18 May 2012, 11:23 | Message # 3

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
Multumesc, am ales-o ca piesa de debut pentru ca este genul de muzica apreciata in Argentina. Editia urmatoare cred ca o sa fac unele schimbari in alegerea piesei...
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: