• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
SPECIAL EDITION 03 - DISCUTII
Gera Date: Saturday, 05 Oct 2013, 00:59 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

Acesta este topicul oficial pentru discutii legate de Editia Speciala numarul 3. Pentru moment, organizatorii concursului au o tema standard pentru editie care consta in VSC Congrats: o recapitulare a tot ceea ce a fost de la VSC1 pana la VSC30, trimitand piese necastigatoare din oricare cele 30 de editii(editiile speciale se exclud). Totusi, fiindca ideile voastre au fost intotdeauna extrem de inspirate, suntem curiosi asupra temelor pe care ati putea sa le propuneti pentru urmatoarea noastra editie speciala. Totul este la latitudinea voastra. 

Asadar, asa a luat nastere acest topic. Aici va puteti posta ideile cu privire la o tema specifica unei editii speciale. Reamintesc ca pana acum editiile noastre speciale au fost: Live edition, "Fura" o melodie, Melodie la alegere/Christmas Edition(SE01) si Eurovision 2013 (SE02). Temele pot fi extrem de diverse. Lasati-va purtati de imaginatie.

Ca si pana acum, tara-gazda a editiei speciale va fi tara care trebuia sa fie pe post de tara-gazda a unei editii normale. Dat fiind ca nu stim inca cine va gazdui editia speciala, tema prezentata mai sus in banner este pur random. 

Discutiile pentru editia speciala 3 se vor incheia odata cu terminarea editiei VSC30, adica in jur de luna noiembrie. Daca pana la terminarea perioadei de discutii nu vom strange prea multe idei, vom recurge la tema standard cu VSC Congrats. Let's talk!

Andrew Date: Saturday, 05 Oct 2013, 02:07 | Message # 2

Mr. Robot

Platinum Member
Omg. I was literally thinkin' about the same thing like 2 days ago. But in the morning, so, of course that until I got home I forgot about it :)) 
Ideea cu VSC Congrats suna foarte, foarte bine, desi numele nu ma incanta foarte tare. Congrats duce cu gandul la ideea de castigatori, ceea ce e exact ce nu avem voie sa trimitem din editiile trecute :)) Ceva in genul VSC - Second Chance s-ar potrivi mai bine, cred :-? Also, ar fi buna o oarecare limitare a pieselor. Nu ceva foarte mare, de exemplu.. sa putem trimite orice piesa din editiile precedente care nu a prins top 3. 

Alte tipuri de editii..nu stiu, am putea incerca o editie cu un anumit gen, insa ar fi putin cam boring in momentul asta, cred. Inca am in minte ideea editiei cu colaborarile, in care sa se faca echipe de cate 2, dar nu suntem destui pentru asta. So..momentan, cred ca un recap al melodiilor trimise ar fi cea mai buna solutie pentru VSC S. E. 3.

Gera Date: Saturday, 05 Oct 2013, 22:17 | Message # 3

Green Arrow

Legendary Member
Citat (Andrew)
Omg. I was literally thinkin' about the same thing like 2 days ago. But in the morning, so, of course that until I got home I forgot about it :)) 
Ideea cu VSC Congrats suna foarte, foarte bine, desi numele nu ma incanta foarte tare. Congrats duce cu gandul la ideea de castigatori, ceea ce e exact ce nu avem voie sa trimitem din editiile trecute :)) Ceva in genul VSC - Second Chance s-ar potrivi mai bine, cred :-? Also, ar fi buna o oarecare limitare a pieselor. Nu ceva foarte mare, de exemplu.. sa putem trimite orice piesa din editiile precedente care nu a prins top 3. 

Da, ai dreptate. :)) Congrats era in legatura cu faptul ca "Yay! Congrats! Am reusit sa depasim pragul de 30 de editii"...ma rog, intelegi tu =))

Andrew Date: Saturday, 05 Oct 2013, 23:44 | Message # 4

Mr. Robot

Platinum Member
am priceput :))) VSC Well Done =)))
Gera Date: Saturday, 05 Oct 2013, 23:47 | Message # 5

Green Arrow

Legendary Member
Citat (Andrew)
VSC Well Done =)))

Vladimir Date: Sunday, 06 Oct 2013, 09:44 | Message # 6

Elite Member
Sunt de acord cu ideea initiala - O editie in care toate piesele non-castigatoare sa participe, desi s-ar putea sa nu fie o editie foarte interesanta, din moment ce toate piesele se cunosc... Insa n-am o idee mai buna deocamdata asa ca merg si eu pe  varianta asta .
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: