Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Si ca sa stiti, dorinta voastra va reprezenta 50 % din alegerea melodiei :D. Specific faptul ca melodiile vor fi punctate de la 1-4 , in functie de numarul de voturi adunate, puncte ce se vor insuma cu clasamentul juriului argentinian, ca la "Selectia Nationala" Eurovision, a Romaniei. Si asa se va afla ce melodie va trimite Argentina la VSC #19.
In urma sondajului de opinie, piesele primesc puncte in felul urmator: 1p-Soledad - De mi madre 2p-Soledad - Corazon Americano 3p-Soledad - Tren del cielo 4p-Soledad - Yo si quiero a mi pais
In urma votului juriului, piesele au fost punctate astfel: 36.5p- Soledad - De mi madre => 1p 41p- Soledad - Corazon Americano => 2p 45.5p- Soledad - Yo si quiero a mi pais => 3p 48p- Soledad - Tren del cielo => 4p
Prin urmare, piesele Tren del cielo si Yo si quiero a mi pais obtin punctaj egal : 7p. Regula principala a selectiei nationale este: vocea publicului pe locul 1, asadar piesa castigatoare este Soledad Pastorutti - Yo si quiero a mi pais.
Argentina va multumeste ca ati fost alaturi noi si ca ne-ati sprijinit in luarea celei mai bune decizii!