![]() |
Date: Sunday, 25 Nov 2012, 00:56 | Message # 1 | ||||
|
Asa cum spune si titlul, cautam un moderator. De ce? Fiindca a administra VSC a ajuns sa fie prea obositor pentru o singura persoana dupa 12 editii consecutive. Pe langa crearea designului, a bannerelor, a trebuit sa actualizez si statisticile si sa ma ocup de stiri, asta mancandu-mi poate mai mult timp decat sa fac bannerele. Asadar, e cineva dispus sa ma ajute cu organizarea concursului? Iata care vor fi atributiile moderatorului: - Actualizarea paginii "Stats" - Actualizarea paginilor cu statistici individuale(pe pagina rincipala in stanga) - Crearea de bannere (OPTIONAL, doar daca persoana respectiva se pricepe si are timp de asa ceva, iar eu nu am) - Strangerea voturilor/pieselor inscrise (OPTIONAL, la fel ca si punctul precedent) Ce calitati/plusuri cautam? - Responsabilitate - Timp liber In principal, caut pe cineva care stie sa editeze o pagina...html sau pur si simplu una normala(ca si cum ar fi in word). Dar nu-i nicio problema...oricand se poate invata asta. Soooo..astept persoane care sa aplice pt. post chiar aici, in topicul asta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||