• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Durata unei editii, perioada de votare & co
Gera Date: Friday, 12 Oct 2012, 22:41 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member
Durata actuala a unei editii este destul de mica, insa eu, personal, am o problema. Dat fiind ca este perioada de scoala nu prea am timp sa fac designul si tot ce tine de organizare. Pur si simplu timpul nu imi mai permite atat de multe..

Aveti vreo idee cum sa rezolvam cu durata editiei si cu perioada de votare astfel incat sa am si eu timp sa pregatesc show-ul in liniste?

Ank Date: Friday, 12 Oct 2012, 23:45 | Message # 2

Time Lady

Mithril Member
Pai.... in functie de cat timp ai nevoie, pentru o editie, ai putea sa amani show-ul... Adica, dupa saptamana de votare, sa fie o perioada libera de, nu stiu, cateva zile, in care sa pregatesti design-ul, organizarea, etc. si abia apoi sa fie show-ul... Nu cred ca ar fi o problema. Dar ar trebui, zic eu, sa fie o pauza de o saptamana, daca e, ca sa poata fi si results show-ul in week-end.
Gera Date: Saturday, 13 Oct 2012, 03:31 | Message # 3

Green Arrow

Legendary Member
Hmm , buna idee :-?

Ma gandeam si la ceea ce mi-a propus naticopes. Sa modific datele limite si sa fie din miercuri in miercuri sau din marti in marti, astfel sa cuprinda un week-end, in care poate ai mai mult timp sa votezi. Conform ideei asteia, programul pt VSC11 ar suna cam asa:

14 - 21 octombrie inscrieri
marti,23 octombrie postarea show-ului
23-30 octombrie votare
sambata, 3 noiembrie show results

Joao Date: Thursday, 18 Oct 2012, 21:07 | Message # 4

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
Quote (Gera)

Ma gandeam si la ceea ce mi-a propus naticopes. Sa modific datele limite si sa fie din miercuri in miercuri sau din marti in marti, astfel sa cuprinda un week-end, in care poate ai mai mult timp sa votezi. Conform ideei asteia, programul pt VSC11 ar suna cam asa:

23-30 octombrie votare

E perfecta ideea Federatiei Ruse biggrin
Joao Date: Friday, 16 Nov 2012, 20:19 | Message # 5

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
Quote (SeverusMalfoy)
Quote (Gera)

23-30 octombrie votare

E perfecta ideea Federatiei Ruse

Si totusi e putin cam prea mult intinsa o editie... ar fi mai bine sa scurtam perioada de inscriere la 5 zile doar, dintr-o luni pana intr-o vineri, si duminica sa fie postat show-ul... sau ceva de genul acesta biggrin
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: