• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Gera  
VERITONS SONG CONTEST SPECIAL EDITION 01 - SHOW
Gera Date: Sunday, 30 Dec 2012, 02:26 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

Iata-ne din nou pe continentul sud-american, de data aceasta cu prilejul celebrarii sarbatorilor de iarna intr-un stil caracteristic noua, comunitatea VSC. Editia aceasta speciala este in plan inca de la terminarea editiei cu numarul 9, adica de la terminarea ultimei editii cu tematica. Interesant este ca in cadrul editiei cu numarul noua ne-am aflat tot intr-o zona de influenta latina, ca si acum. In ceea ce priveste orasul in care ne vom petrece sarbatorile, in mod "virtual" desigur, acesta este Rio de Janeiro, fosta capitala a Braziliei. Cand spui Rio, te gandesti la plajele fierbinti si Copacabana, la frenezia urbana in ritm de samba si celebrul Carnaval de la Rio care a plasat Brazilia pe lista celor mai decadente si exotice experiente turistice.

De ce Rio de Janeiro? Denumirea se traduce prin "Rau de Ianuarie", deoarece golful in care este situat Rio de Janeiro (Golful Guanabara) a fost descoperit de europeni pe 1 ianuarie, 1502, prin exploratorul portughez Gaspar de Lemos. Acesta l-a numit "Rio" pentru ca a estimate locatia ca pe o gura de rau ,mai degraba decat un golf. Orasul a fost fondat mult mai tarziu, la 1 martie 1565, in onoarea regelui Sebastian I al Portugaliei, fiind denumit Sfantul Sebastian Rio de Janeiro.Rio de Janeiro a fost capitala Braziliei din 1764 pana in 1960, cand guvernul a fost transferat la Brasilia. Totusi, Rio ramane unul dintre cele mai importante orase din tara, al doilea cel mai mare dupa Sao Paulo.

Stadionul Jornalista Mário Filho, cunoscut mai ales sub numele Estádio do Maracanã ("Stadionul Maracanã"), este un stadion în aer liber din orașul brazilian Rio de Janeiro. Este deținut de Guvernul statului Rio de Janeiro și este denumit după cartierul Maracanã din Rio de Janeiro. A fost inaugurat în anul 1950 pentru a găzdui meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal din 1950. De atunci a fost folosit mai ales pentru meciurile de fotbal ale echipelor din Rio de Janeiro, între care Botafogo, Flamengo, Fluminense și Vasco da Gama. De asemenea, a găzduit numeroase alte evenimente sportive, dar și culturale. Recordul de asistență a fost atins la finala Mondialului din 1950, cu 199.854 de spectatori plătitori. Va găzdui meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal din 2014 și va fi stadion olimpic la Olimpiada din 2016.

Camila Alves(fotografia din stanga) este un model brazilian, insa este mai bine cunoscuta ca fiind mama copiilor lui Matthew McConaughey. Camilla are o cariera stralucita in modeling cu toate ca se afla la inceput si are perspective mari de viitor.
Adriana Lima(fotografia din dreapta), s-a facut remarcata din scoala primara unde a concurat si castigat la mai multe concursuri de frumusete. Nu se gandea vreodata ca va ajunge un model profesionist international. Adriana Lima a participat la un concurs de modeling alaturi de o colega de scoala si buna prietena. 

Gera Date: Sunday, 30 Dec 2012, 02:28 | Message # 2

Green Arrow

Legendary Member
Puteti vota pana pe 7 ianuarie 2013, ora 23:59 in acelasi sistem ca si pana acum. In ceea ce priveste scorul initial, va anunt de pe acum ca va fi o anumita surpriza.

Rezultatele le veti afla in cadrul unui show organizat pe 8 ianuarie, ora 21:00.

Felicia Date: Sunday, 30 Dec 2012, 15:09 | Message # 3

super showul xcheer si mama cati concurenti

mult succes tuturor & sarbatori fericite haha
Maarioosz Date: Monday, 31 Dec 2012, 04:02 | Message # 4

Silver Member
Exista atat de multe melodii cu Craciun? :)) Foarte tare show-ul asta. Va fi o competitie acerba pentru ca toate melodiile imi plac. Nu se poate organiza si o punctare cadou, gen primele 9 primesc 12,10,8,7,6,5,4,3,2 si urmatoarele cate 1 pct macar? :))
Maarioosz Date: Monday, 31 Dec 2012, 04:04 | Message # 5

Silver Member
Si Gera, vezi ca exista probleme cu unele clipuri. Imi apare aia cu "Not available in your area" cand incerc sa le deschid pe Youtube. Inclusiv al meu.
Gera Date: Monday, 31 Dec 2012, 19:31 | Message # 6

Green Arrow

Legendary Member
(Maarioosz)
Si Gera, vezi ca exista probleme cu unele clipuri. Imi apare aia cu "Not available in your area" cand incerc sa le deschid pe Youtube. Inclusiv al meu.

Spune-mi exact care

Maarioosz Date: Thursday, 03 Jan 2013, 04:11 | Message # 7

Silver Member
Nu mai conteaza ... am reusit cumva sa le vad :)) Imediat adaug si rezultatele
Maarioosz Date: Thursday, 03 Jan 2013, 05:33 | Message # 8

Silver Member
Iata si rezultatele finale pentru editia de Craciun
Codurile sunt asociate random, iar numerele nu reprezinta ordinea de intrare din concurs!

Nota se calculeaza dupa o formula secreta, fiind o medie ponderata a celor 4 note: aprecierea juriului pentru interpretare, aprecierea juriului pentru videoclipul trimis, aprecierea publicului (se ia in considerare si numarul de vizualizari de pe Youtube pentru a determina popularitatea piesei), aprecierea mea personala fiind cea de-a 4a nota. Se pare ca a fost o competitie foarte stransa la varf, iar piesele castigatoare sunt oarecum si pe placul meu.

Dupa cum stiti, doar primele 10 au primit puncte (sunt evidentiate cu un fond albastru)

Enjoy! :)

Attachments: 7806724.jpg (98.1 Kb)

Edited by: Maarioosz - Thursday, 03 Jan 2013, 05:39
Sahistul Date: Thursday, 03 Jan 2013, 19:19 | Message # 9

Silver Member
Super show ca de obicei Gera. Voi vota in curand!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: