• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Gera  
VERITONS SONG CONTEST 13 - SONGS PRESENTATION SHOW
Gera Date: Sunday, 02 Dec 2012, 22:42 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

Iata-ne de aceasta data in inima Belgiei, in diversul si plin de viata oras Bruxelles, capitala care reprezinta creierul si inima Uniunii Europene. Incepand cu aceasta editie, executivul concursului mondial Veritons Song Contesc se mareste cu inca patru persoane: reprezentantii Argentinei, Finlandei, Australiei si Italiei. Asadar, putem vorbi de acum incolo de un Big Five cand vine vorba de gestionarea concursului. Asa cum v-am obisnuit, incepem show-ul de prezentare al pieselor, de aceasta data 28 la numar, cu date despre orasul-gazda, prezentatori si arena.

Bruxelles are o aparenta internationala, datorita faptului ca este in acelasi timp capitala Belgiei si capitala politica a Europei. Strainii ce locuiesc aici contribuie si ei la mentinerea acestei infatisari. Uita-te in spatele fatadei UE si descopera ce altceva mai ofera vizitatorilor sai acest oras belgian bilincv. Pentru a simti ambianta din Bruxelles, trebuie sa gusti din waffles, cartofii prajiti, ciocolate si/sau berea belgiana.In afara de locurile unde poti manca si bea cum ar fi King or Queen, Bruxelles are o multime de galerii, cinematografe, cluburi de noapte la un pret rezonabil si de o calitate foarte buna. Orasul este cunoscut pentru ambianta sa, dar trebuie sa ai mult timp pentru a te bucura de stilul lor de viata. Sunt multe de vazut iar cele mai multe atractii se gasesc in Orasul de Jos si cel de Sus.

In inima orasului vei gasi Marea Piata "Grande Place", un squar magnific clasat Monument si un loc ideal de incepere pentru explorarea orasului. Se face remarcata Primaria (Hôtel de Ville). La cateva cladiri de Grande Place vei vedea Mascota orasului, Manneken Pis.

Orasul de Sus are muzee excelente, cum ar fi Royal Museums of Fine Arts of Belgium, Muzeul Instrumentelor Muzicale si Muzeul BELvue. Palatul Cudenberg cu obiecte din secolul 12 este un loc remarcabil. Mai te poti plimba prin parcul enorm din Bruxelles sau daca vrei sa vezi o molecula gigantica si stralucitoare, atunci mergi in partea de nord a Orasului de Jos, la "Laeken District”. Atomium a fost contruit pentru al 1958 World’s Fair.

Vorst National(Forest national) este activ inca din 1970, prezentand concerte, musical-uri si evenimente sportive pentru public. Arena ofera o lista impresionanta de nume de artisti si trupe care au pasit pe scena sa: The Rolling Stones, Queen, U2, Ellan Fitzgerald, Janet Jackson, Diana Ross, Kylie Minogue, Gloria Estefan si lista poate continua.

Editia aceasta se mai deosebeste si prin faptul ca este prezentata doar de un singur prezentator, prezentatoare in cazul nostru . Audrey Hepburn este o actrita britanica, nascuta la Ixelles, o comuna din Belgia, fiica baronesei Ella van Heemstra. Devenită foarte repede unul dintre cele mai apreciate star-uri de la Hollywood, joacă în numeroase filme, dintre care cele mai apreciate sunt Breakfast at Tiffany's şi My Fair Lady. Audrey Hepburn este şi în prezent un model de frumuseţe şi eleganţă, fiind de nenumărate ori considerată una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. Imaginea ei este folosită în numeroase campanii publicitare. Stilul îmbrăcăminţii ei continuă să fie popular în rândul femeilor şi în ziua de azi.

Si iata ca am ajuns si la sfarsitul show-ului de prezentare cu numarul 13. Puteti vota pana pe 11 decembrie 2012, ora 23:59. Voturile se trimit catre Gera.

Felicia Date: Monday, 03 Dec 2012, 16:02 | Message # 2

insfarsit pot intra si eu ca tot omul...am mai mult timp liber cry

super show-ul! love

votati cipru! votati numarul 7! rtfm
tigerman95 Date: Monday, 03 Dec 2012, 21:08 | Message # 3

Silver Member
Brazilia unde e???
Gera Date: Monday, 03 Dec 2012, 21:22 | Message # 4

Green Arrow

Legendary Member
Quote (tigerman95)
Brazilia unde e???

Fixed. Imi cer mii de scuze shok

tigerman95 Date: Monday, 03 Dec 2012, 21:25 | Message # 5

Silver Member
Nu-i nimic.Merci ca m-ai adaugat biggrin
Maarioosz Date: Tuesday, 04 Dec 2012, 01:03 | Message # 6

Silver Member
Mda ... Cam dificil de votat :)) Sa vedem ...
Vladimir Date: Tuesday, 04 Dec 2012, 18:58 | Message # 7

Elite Member
O editie interesanta din toate punctele de vedere. Am reusit sa calculez punctajul tehnic pentru primele 22 de piese. Bonificatiile sunt substantiale, mult mai mari decat in editiile precedente si asa vor fi si in urmatoarea editie . Deja am acordat o nota peste 10.0, aceste note nu ar trebui sa va mire, sunt 2 editii speciale, sarbatorile se apropie, nivelul e ridicat, totusi la partea tehnica am incercat sa pastrez un echilibru intre note, acolo unde s-a putut am dat mai mult, unde n-am avut cum sa acord bonificatii nu am acordat. In concluzie notele Federatiei Ruse pe care le veti vedea probabil vineri/sambata vor fi extrem de mari acest lucru intamplandu-se din cauza circumstantelor .
Am gasi si cateva piese extrem de frumoase si chiar unele surprize foarte placute smile Chiar daca notele vor fi saltate, ele vor fi saltate uniform atat cat permite regulamentul intern (si bunul simt muzical ) .

Edited by: Naticopes - Tuesday, 04 Dec 2012, 19:57
Sahistul Date: Wednesday, 05 Dec 2012, 15:37 | Message # 8

Silver Member
Super show da, as always felicitari Gera!! cool

O sa fie tare interesant de ascultat si greu de votat, din ce vad multe piese bune, succes sa avem!!
Vladimir Date: Saturday, 08 Dec 2012, 20:32 | Message # 9

Elite Member
Rezultatele Finale -ca deobicei primele zece clasate primesc puncte din partea Federatiei Ruse

Edited by: Naticopes - Sunday, 09 Dec 2012, 20:27
Danzel Date: Sunday, 09 Dec 2012, 12:25 | Message # 10

Silver Member
daca Brazilia trimitea varianta Sergio Mendes ft Black Eyed Peas clar primea un 12 de la Italia. totusi buna alegere wink
Maarioosz Date: Thursday, 13 Dec 2012, 23:50 | Message # 11

Silver Member
Ma bucur ca va plac piesele din editia aceasta. Nu degeaba am ales ca motto: "Music is the symphony of diversity". Ca argument in notarea pieselor, acesta a fost principalul criteriu urmarit de juriul belgian. Mult succes!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: