• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Gera  
VERITONS SONG CONTEST 11 - SHOW
Gera Date: Tuesday, 23 Oct 2012, 17:09 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

Bine v-am regasit in cadrul unui show de prezentare al pieselor din concurs. Aceasta editie cuprinde 25 de participanti, gata sa va incante cu piesa aleasa. Fara o sa mai lungim, trecem mai departe si va prezentam arena si prezentatorii acestei editii, care sunt, fara doar si poate, destul de interesanti.

Stadionul a fost ales in principal pentru capacitatea mai mult decat suficienta, dar si pentru ca ne aduce aminte de un moment frumos si important din istoria recenta a tarii noastre. La 14 ani, Comăneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vară din 1976 de la Montreal, Québec. Nu numai că a devenit prima gimnasta care a obținut scorul perfect de zece la olimpiadă (de șapte ori), dar a și câștigat trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și bronz (sol).

Lucy Maud Montgomery, (spunându-i-se mereu „Maud” de către familie și prieteni) și cunoscută publicului ca L. M. Montgomery, (30 noiembrie 1874 – 24 aprilie, 1942) a fost o scriitoare canadiană, celebră pentru seria de romane ce a început cu Anne of Green Gables, publicat în 1908. Este una dintre cele mai apreciate scriitoare canadiene.

Leonard Cohen (n. 1934, Montreal) este un poet, cântăreț și romancier evreu canadian.Este autorul unui număr impresionant de volume de versuri bine primite de critică dar și al unei discografii care a făcut din el idolul mai multor generații. Primul sau disc a fost remasterizat și vocea lui groasă, guturală a fost modificată pentru a semăna cu cea a lui Bob Dylan, pe atunci în mare voga. A început să imprime la studiorile din Nashville, cele care l-au lansat pe Elvis Presley și vocea sa a revenit la tonalitatea sa normală.

Clara Hughes (n. 27 septembrie 1972 în Winnipeg, Manitoba) este o ciclistă și patinatoare canadiană. Ca și ciclistă Clara a participat în anii 1991, 1995 și 1999 la Jocurile Panamericane iar între anii 1990, 1994 și 2002 la Jocurile Commonwealth. Clara Hughes câștigă în Atlanta la Jocurile Olimpice de vară din 1996 de două ori medalie de bronz la ciclism rutier (104 km) și la individual (26,1 km).

Démarrer édition!

....O invitam pe scena pe castigatoarea VSC10!

Acestea au fost piesele editiei cu numarul 11. Puteti vota incepand de astazi si pana martea viitoare, 30 octombrie 2012. 
Results show-ul se va desfasura pe 3 noiembrie, ora 21:00.

Bonne chance / Mult succes / Good luck !

Vladimir Date: Monday, 29 Oct 2012, 22:58 | Message # 2

Elite Member
Rezultatele Federatiei Ruse :

Felicitari organizatorilor pentru acest show minunat si deasemenea felicitari tutror participantilor !

Edited by: Naticopes - Monday, 29 Oct 2012, 23:01
Maarioosz Date: Tuesday, 30 Oct 2012, 02:45 | Message # 3

Silver Member
Foarte frumoase piesele. Rusia, vei avea o surpriza in editia aceasta :)) Asa presimt eu
tigerman95 Date: Tuesday, 30 Oct 2012, 20:54 | Message # 4

Silver Member
Sper sa castig si aceasta editie =))
Vladimir Date: Wednesday, 31 Oct 2012, 01:43 | Message # 5

Elite Member
Maarioosz, Nu stiu ce sa zic, a fost o decizie cam pripita si initial ma asteptam sa iau f. putine puncte, insa dupa ce am ascultat toate piesele din aceasta editie mi-am mai revenit si sunt chiar optimist si prevad un loc in top 12 biggrin
Am ales o piesa interesanta si cu un invelis destul de atractiv, ce se vinde bine insa, din punct de vedere tehnic (dupa cum se poate observa la notele componentelor tehnice, coloanele 1 si 3 ) piesa prezinta 2 punctaje mici neavand un bagaj tehnic extraordinar, lipsind elementele de conflict ritmico-melodic inclusiv modulatiile, iar dpdv tehnic vocal n-au existat acute, note sustinute-deci o piesa destul de slaba dpdv tehnic,dar eu zic ca am recuperat destul de mult prin faptul ca piesa este destul de atractiva....Oricum, dupa Marele festival , Federatia Rusa si-a schimbat putin din viziune, si sper ca rezultatele sa se vada, am o piesa extrem de frumoasa pentru urmatoarea editie VSC, sper doar sa treaca de selectia nationala ce va fi organizata intr-un nou format, pe baza codului de puncte si a noului regulament intern .
In concluzie, pot fi 2 situatii care sa ma surprinda , o clasare intre locurile 25-18 -deci o clasare extrem de modesta, sau o clasare in primele 6 locuri ceea ce ar fi bineinteles minunat. Sper ca si pentru Belgia , rezultatele acestei editii sa reprezinte o surpriza placuta, din perspectiva tarii pe care o reprezint o clasare a Belgiei in top 15 ar fi excelenta ,deoarece au existat multe piese extrem de bune. Am votat in 5 zile diferite in fiecare zi am acordat notele la cele 5 componente, voi insista putin in selectia nationala pe fiecare component in parte,eventual le voi si prezenta deoarece din urmatoarea editie vom avea juriu special pt. fiecare component. Ideea e ca am dat notele meritate la fiecare dintre componente si sper ca mediile acordate sa reflecte cu adevarat calitatea pieselor analizate.
Am apreciat la Brazilia atat in editia precedenta cat si in aceasta editie , calitatea interpretarii live a pieselor, in noul cod de punctaj exista o bonificatie de 0.300 la componenta interpretativa, deasemenea de remarcat faptul ca interpretarea a fost lipsita de orice fel de greseli tehnice si ca acest lucru a crescut extrem de mult valoarea si media piesei, inca o data felicitari Braziliei pentru alegerea piesei !

Edited by: Naticopes - Wednesday, 31 Oct 2012, 01:47
tigerman95 Date: Wednesday, 31 Oct 2012, 18:00 | Message # 6

Silver Member
Multumesc biggrin
Gera Date: Wednesday, 31 Oct 2012, 23:44 | Message # 7

Green Arrow

Legendary Member
Toata lumea a votat. See you saturday biggrin

Sahistul Date: Saturday, 03 Nov 2012, 22:11 | Message # 8

Silver Member
Ce facem? cool
Gera Date: Saturday, 03 Nov 2012, 23:46 | Message # 9

Green Arrow

Legendary Member
Imi cer scuze de intarziere, mai este cineva pe aici pentru results show? biggrin

Ank Date: Saturday, 03 Nov 2012, 23:47 | Message # 10

Time Lady

Mithril Member
Poate se mai strange lumea de-acum smile
Sahistul Date: Saturday, 03 Nov 2012, 23:48 | Message # 11

Silver Member
Prezent!
Andrew Date: Saturday, 03 Nov 2012, 23:50 | Message # 12

Mr. Robot

Platinum Member
I iz here too.
  • Page 1 of 1