• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum moderator: Gera  
VSC#8 - SHOW
Gera Date: Monday, 03 Sep 2012, 03:26 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

Bine ati revenit in cadrul unei alte editii Veritons Song Contest, organizata de data aceasta in micul orasel Bergen, din vestul Norvegiei. Designul acestei editii ne duce cu gandul la harti si la teritoriul fiecarei tari. Interesant este ca si titlurile unora dintre melodii au acelasi gand. Sa trecem la primul detaliu al editiei: Arena!

Si, pe langa eleganta locatie a editiei, dorim sa va mai prezentam si doua legende ale industriei muzicale norvegiene, care ne vor acompania in aceasta editie pe post de prezentatori. Este vorba de nimeni altii decat Elisabeth Andreassen[font= 'Trebuchet MS'; font-size: medium; ] si [/font][font= 'Trebuchet MS'; font-size: medium; ]Didrik Solli-Tangen ![/font]
[font= 'Trebuchet MS'; font-size: medium; ]
[/font]

[font= 'Trebuchet MS'; font-size: medium; ]Si, acestea fiind zise, sa inceapa spectacolul![/font]
[font= 'Trebuchet MS'; font-size: medium; ]
[/font]

Acestea au fost cele 23 de piese.
Data limita pana la care puteti vota este Sambata, 8 septembrie 2012, ora 23:59.
Mult succes tuturor!

Sahistul Date: Monday, 03 Sep 2012, 12:13 | Message # 2

Silver Member
Super Show Gera cool
Valentin Date: Monday, 03 Sep 2012, 16:18 | Message # 3

Silver Member
da super
Joao Date: Monday, 03 Sep 2012, 22:44 | Message # 4

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
Felicitari Gera pentru inca un show super
Griffi Date: Tuesday, 04 Sep 2012, 20:19 | Message # 5

Queen of Spain

Silver Member
Spania unde e frate? :|
"I cannot sleep unless I am surrounded by books!"

Danzel Date: Tuesday, 04 Sep 2012, 21:48 | Message # 6

Silver Member
*pam pam pam!!! :))
Gera Date: Tuesday, 04 Sep 2012, 22:33 | Message # 7

Green Arrow

Legendary Member
Imi cer scuze, dar din pacate a aparut o eroare tehnica(piesa Spaniei nu era inclusa pe lista melodiilor din acest show). Acum am adaugat-o. Ii rog pe toti cei care au votat pana acum sa-si reevalueze voturile, incluzand si melodia Spaniei in ecuatie. Imi cer scuze inca o data

• Page 1 of 1
  • 1
Search: