• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum moderator: Gera  
VSC#6 - SHOW
Gera Date: Monday, 09 Jul 2012, 19:03 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

La Stockholm, ca si in intrega Suedie de altfel, noul se impleteste cu vechiul cum se impleteste apa cu pamanturile si convetuieste cu el in deplina armonie de sensuri si culori. O toamna la Stockholm este o bucurie a ochiului si luminii.Stockholm se gaseste intr-un punct in care Lacul Malaren se intalneste cu Marea Baltica, spatiul ideal pentru acest oras ce a fost fondat la jumatatea secolului XIII, fiind initial o fortareata, care, pe masura ce s-a dezvoltat, s-a extins pe continent si pe insulele din jur. Orasul este un loc vibrant, cu aventuri in orice colt: pe strazi, pe scene, in muzee si in parcuri. În fiecare saptamana au loc diverse expozitii, diverse premiere, filme si spectacole; evenimente de dimensiuni diferite incep unul dupa altul. Indiferent de preferintele si interesele fiecaruia, exista intotdeauna ceva de experimentat in capitala Suediei. Astazi, Stokholm include mai multe peninsule si 14 insule, legate intre ele printr-o retea de poduri si canale. Este unul dintre orasele europene pline de parcuri, piete si bulevarde spatioase, un exemplu clasic de arhitectura nordica impletita cu tendintele si necesitatile moderne, fara a pierde farmecul trecutului.
Roxette este motivul pentru care Veritons Song Contest #6 se organizeaza in Suedia. Castigatoarea editiei cu numarul 5, "Listen to your heart" a obtinut  123 de puncte. 

Sa trecem mai departe, pentru a va putea prezenta arena in care se desfasoara aceasta editie: Ericsson Globe Arena. Arena este deseori folosita pentru organizarea selectiei nationale a suedezilor in cadrul ESC-ului. 

Acum ca ne-am asezat comod in arena, ne-am luat locurile in culise, in green room si in public, e timpul sa va prezentam cei doi prezentatori ai VSC6. Amandoi sunt fosti concurenti Eurovision, chiar participanti consecutivi. In timp ce unul a obtinut locul 3, in 2011, celalalt a castigat, cu un scor apropiat de cel record. Sa intre prezentatorii!

Eric: Bine v-am gasit la cea de-a sasea editie VSC. Welcome to the 6th edition of VSC ! Välkommen till den 6: e upplagan av VSC!
Loreen: Suntem bucurosi sa va anuntam ca aceasta edite vor concura 22 de tari. Este acelasi numar ca si in editia 3, cand s-a inregistrat cel mai mare numar de participanti din istoria concursului.
Eric: Acestea fiind spuse, sa inceapa show-ul! 
Loreen: Låt showen börjar! Si..Suedia..incearca sa nu castigi si de data asta *ras*

Eric: Ce duet fantastic! Nu mi-as fi imaginat niciodata ca cei doi vor face un duet de genul acesta.
Loreen: Intr-adevar. Stiai ca melodia originala este interpretata de Enrique Iglesias si Ciara?

Eric: Se pare ca de gemenii acestia nu scap nici aici. I-am avut ca adversari la Eurovision.
Loreen: Haha! Si eu! *ras* Sunt fantastici!

Eric: Vecinii nostrii de la vest merg pe mana viorii.
Loreen: Data trecuta cand s-a intamplat asta a fost la Eurovision. Crezi ca avea acelasi deznodamant? *ganditoare*

Eric: Stiai ca numele trupei inseamna "Mergi cu Dumnzeu", Loreen?
Loreen: Ei, sper sa fie cu adevarat binecuvantati!

Eric: Wow! Iubesc muzica omului asta! 
Loreen: Intr-adevar. E un artist foarte special.

Eric: Scena tocmai s-a incins. Sunt 100 de grade aici, oameni buni!
Loreen: Nu ma pot opri din dans!

Eric: Cata forta, cata pasiune! Pacat insa ca nu inteleg franceza! ;(
Loreen: Magnifique
Eric: Stii franceza?
Loreen: Doar cate ceva ce m-a invatat Anggun *ras*

Eric: O melodie perfecta pentru o vara fierbinte
Loreen: Clar! 

Eric: Alti vecini ai nostrii, din sud, au dat-o pe rock *mai mai*
Loreen: Iubesc numele trupei lor!

Eric: S-o numi melodia "Soapte", dar eu unul am auzit multe strigate de bucurie din public!
Loreen: Extraordinara melodie!

Eric: Ce diferenta este intre ceea ce ma asteptam si ceea ce tocmai am auzit! 
Loreen: Wow! E ceva total diferit de ce ma asteptam din partea Serbiei! Super!

Eric: Okay. E timpul pentru primul interval act. Incep eu sau tu, Loreen?
Loreen: Tragem la sort? *ras*
Eric: Daca ma gandesc mai bine...Ladies first wink Doamnelor si domnilor, Loreen!

(montaj realizat de catre AlexandraAlexa)

Eric: Ce-a fost asta?!
Loreen: Ceva foarte tare! Rock on!

Eric: Asta e cu siguranta ceva...
Loreen: ..diferit! :)

Eric: Clasicul stil canadian. Interesant!
Loreen: O adiere de liniste, zic eu!

Eric: Extraordinar!
Loreen: Wow! Daca as fi avut astfel de concurenta la Eurovision, m-as fi temut cu siguranta!

Eric: Ah, asta suna asa de diferit fata de stilul azer cu care am concurat!
Loreen: Intr-adevar. Am vazut destule lucruri in Azerbaijan cat sa spun ca asta nu e deloc ceva specific! :)

Loreen: Urmeaza cel de-al doilea interval act, in interpretarea lui Eric Saade!

(Montaj realizat de AlexandraAlexa "Irlanda")
COMING SOON

Eric: Uite, mai, si tara noastra!
Loreen: Buna alegere!

Eric: Asta e clar ceva specific Argentinei!
Loreen: Si foarte diferit de ce am auzit pana acum.

Eric: Wow! Ma simt ca si cum tocmai ne-am teleportat in India!
Loreen:  Cred ca mai degraba, ne-au imprumutat o parte din India :)

Eric: Extraordinar! Spirit pur britanic! 
Loreen:  O legenda a muzicii. RIP!

Eric: Interesant..
Loreen:  Wow! Chiar imi place genul asta! Super!

Eric
: Ultimii, dar nu cei din urma, vecinii nostrii de la est! Inspirata alegere!
Loreen:  Daaa! Iubesc trupa asta, melodia asta, tot! Super alegere, Finlanda!

Eric si Loreen: Si in final, va prezentam o interpreta "fresh" din industria muzicala suedeza, Lykke Li!

Eric: Acestea fiind zise, acesta este show-ul de prezentare a melodiile pentru editia a 6-a. Ne revedem saptamana viitoare, pe 15 iulie 2012, la show-ul cu rezultatele.
Loreen: Voturile, ca deobicei, le trimiteti prin PM catre Gera in formatul '12-10-8-7-6-5-4-3-2-1'.
Eric: Puteti vota pana Sambata, 14 iulie 2012, ora 23:59
Loreen: Good luck!

Ank Date: Monday, 09 Jul 2012, 21:27 | Message # 2

Time Lady

Mithril Member
O alta editie cu piese extraordinare, pe care mi-a fost foarte greu sa le notez. Dar asta nu inseamna altceva decat ca vom avea o competitie mai stransa biggrin .
In lupta pentru "titlu" le vad pe SUA si Marea Britanie, desi nu ar fi o mare surpriza pentru mine ca locul intai sa fie luat de Belgia, Norvegia sau Spania. Sau... de o alta tara care sa se ridice din umbra... Cred ca ne putem astepta la surprize smile .
Gera Date: Monday, 09 Jul 2012, 21:36 | Message # 3

Green Arrow

Legendary Member
^ A fost adaugat primul interval-act.

@Ank: E o editie promitatoare pentru toate tarile smile

Sahistul Date: Wednesday, 11 Jul 2012, 00:59 | Message # 4

Silver Member
Da, o super editie. Felicitari din nou Gera pentru bannere. Piesele sunt fantastice, iar nu stim cum sa votam..
Maarioosz Date: Friday, 13 Jul 2012, 01:02 | Message # 5

Silver Member
Pacat de scandalul din Belgia. S-ar fi acordat cateva puncte importante chiar tarii gazda. Sa vedem ce vor decide organizatorii VSC in acest sens. Vor accepta retragerea pe motive juridice? Vor interveni in salvarea imaginii acestei tari? Vom vedea in curand cu totii ...
Maarioosz Date: Friday, 13 Jul 2012, 01:48 | Message # 6

Silver Member
S-a dat si verdictul. Concursul continua in conditii normale pentru Vaya con Dios si Belgia.
Andrew Date: Friday, 13 Jul 2012, 17:10 | Message # 7

Mr. Robot

Platinum Member
O alta editie buna, cu melodii frumoase, din care e greu sa alegi 10 carora sa le dai puncte. Le vad ca favorite la castigarea trofeului pe UK, Spania si Germania. Totusi, nu trebuiesc neglijate Belgia si Olanda.
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: