• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum moderator: Gera  
VSC#5 - SHOW
Gera Date: Monday, 25 Jun 2012, 21:45 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

Fie ca ajungi in Londra prin subteran sau intr-unul dintre taxiurile negre ale orasului, vei fi imediat intampinat de un puternic sentiment al istoriei si te vei intalni cu vibratia unica a acestei destinatii incredibile. Londra este un amestec vibrant intre cosmopolitan si modern, istoric si traditional, inovator si mereu nelinistit. Bine ai venit in tara monarhiei, a ceaiului de la ora 5 si a 'Keep Calm'-ului. 

A cincea editie Veritons Song Contest a fost adusa in Marea Britanie de catre Adele, caci a castigat editia trecuta cu un scor de 137 de puncte.

Sa va prezentam arena acestei editii!

....si prezentatorii : Joseph Morgan ( actor in The Vampire Diaries ), Alesha Dixon ( cantareata ) si Ed Westwick ( actor in Gossip Girl ) !

Let the show begins!

Acestea sunt cele 21 de piese din aceasta editie! Puteti vota pana la data de 30 iunie 2012, ora 23:59!
Voturile, ca deobicei, le trimiteti prin PM catre Gera in formatul '12-10-8-7-6-5-4-3-2-1'.
Show-ul cu rezultatele pentru aceasta editie se va tine cel mai probabil Luni, 2 iulie 2012, ora 19:00. Ora va fi comunicata in urmatoarele zile.

START VOTING .... NOW!
Joao Date: Monday, 25 Jun 2012, 22:33 | Message # 2

Srpski kralj (Српски краљ)

Elite Member
Votat biggrin cred ca Belgia a ales bine sa mearga cu Dumnezeu, ar putea fi castigatoare alegerea biggrin
Sahistul Date: Monday, 25 Jun 2012, 23:42 | Message # 3

Silver Member
Super show, super piese, super editie. Habar nu am cum sa diferentiez atatia artisti minunati..
Gera Date: Tuesday, 26 Jun 2012, 18:39 | Message # 4

Green Arrow

Legendary Member

Ewald Date: Friday, 29 Jun 2012, 01:21 | Message # 5

Keeper of Sounds
oau cat de tare e showul! mie imi place foarte mult piesa rusiei . pare asa veche si de demult....dar si altele imi plac biggrin
ce super e chestia asta ultima potata de tine Gera.
cu ce program ai facut-o?
Andrew Date: Saturday, 30 Jun 2012, 18:07 | Message # 6

Mr. Robot

Platinum Member
Un show foarte interesant, mi-au placut melodiile mai mult decat cele din editia trecuta. Eu vad o favorita mare, Suedia, si alte tari care ar putea sa reuseasca sa castige: Columbia, Spania si Belgia. Totusi, eu prefer Turcia, am ascultat melodia aia de vreo 6 ori pana acum si mi-a ramas in cap biggrin Azerbaidjan a mizat pe o melodie cunoscuta si de data asta nu am apreciat la fel de mult alegerea ca editiile trecute. Sper totusi sa ii aduca un loc in top 10. Romania a ales in sfarsit ceva mai normal. UK a ales si ea o melodie buna, s-a ridicat la statutul de gazda.
Adnana Date: Saturday, 30 Jun 2012, 22:46 | Message # 7

Keeper of Sounds
Nimanui nu-i place Germania? sad
Gera Date: Saturday, 30 Jun 2012, 23:06 | Message # 8

Green Arrow

Legendary Member
Quote (Adnana)
Nimanui nu-i place Germania?

This time...nu prea :))

• Page 1 of 1
  • 1
Search: