• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum moderator: Gera  
VSC#1 - SHOW
Gera Date: Sunday, 08 Apr 2012, 01:05 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

In cadrul primei editii, asa cum ati decis chiar voi, am calatorit catre Zurich, in mica Elvetie.
Elvetia reprezinta Europa in miniatura, concentrand toate contrastele existente pe continent si oferind o mare diversitate de atractii turistice (naturale cat si construite de oameni). 
Cel mai mare oras al Elvetiei, dar nu si capitala, este Zurich - situat pe malul Lacului Zurich este cel mai important centru financiar si de afaceri, cunoscut in intreaga lume mai ales pentru sectorul bancar; cea mai atractiva zona de cumparaturi din Zurich este Bahnhofstrasse. Ei, si acum sa vedem si arena in care artistii nostrii se vor duela in compozitii muzicale:

*Sa incepem!

Puteti incepe sa-mi trimiteti voturile (in sistemul 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) prin PM, pana la data de 15 aprilie,ora 23:59. In pricipiu, cel mai important este sa va simtiti bine si sa ascultati melodii noi, asa ca spor la comentat! :))

Viel Spaß!
Amusez-vous!
Buon divertimento!
("Have fun" in germana,franceza si italiana, limbile oficiale ale Elvetiei)

Dobrotics Date: Sunday, 08 Apr 2012, 12:35 | Message # 2

Keeper of Sounds
Am ascultat o parte din ele, celelalte diseară smile
Când am ascultat Enrique Iglesias, recunosc mi-a plăcut însă m-aş fi aşteptat la melodia "Cuando me enamoro", care e mult mai recentă, mai cunoscută şi la fel de frumoasă ca toate melodiile lui smile
Andrew Date: Sunday, 08 Apr 2012, 22:21 | Message # 3

Mr. Robot

Platinum Member
Dimpotriva, eu cred ca Spania a facut cea mai buna alegere posibila pentru Enrique cu Dimelo.
Dobrotics Date: Sunday, 08 Apr 2012, 23:21 | Message # 4

Keeper of Sounds
Mie îmi plac aproape toate melodiile lui Enrique, deci de la mine oricum o să aibă notă mare Spania smile
Gera Date: Sunday, 08 Apr 2012, 23:52 | Message # 5

Green Arrow

Legendary Member
Si mie imi place alegerea Spaniei din editia asta. De asemenea, si Turcia va fi printre favoritele mele, for sure!

Griffi Date: Monday, 09 Apr 2012, 11:59 | Message # 6

Queen of Spain

Silver Member
Surprinzator (pt mine) e Coreea. O ador :))) \:d/ Iar India m-a distrat maxiiiiim =))))))))))) . Si imi plac acele melodii in care vad si cantaretul, cele care nu il au...mhm.. parerea mea :)) Romania e ok, dar Adela Popescu cred ca avea melodii si mai bune, dar imi place. Si ..Multumesc pt aprecieri :*
"I cannot sleep unless I am surrounded by books!"

Edited by: Griffi - Monday, 09 Apr 2012, 12:03
Gera Date: Monday, 09 Apr 2012, 17:07 | Message # 7

Green Arrow

Legendary Member
Vreau sa lamuresc o chestie. In cazul punctajelor 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1, sper ca ati inteles faptul ca doar 10 melodii vor primi aceste punctaje, restul primind 0 biggrin

Herm Date: Wednesday, 11 Apr 2012, 01:11 | Message # 8

Lurker
stiu :o3 as fi ales Lacrimi de iubire dar :))) alesesem deja inainte sa vad Lacrimi de iubire
Gera Date: Wednesday, 11 Apr 2012, 01:22 | Message # 9

Green Arrow

Legendary Member
Buna alegere si Japonia. Melodia mi se pare potrivita pentru un anime, a, parca de acolo si e :))

Gera Date: Friday, 13 Apr 2012, 23:34 | Message # 10

Green Arrow

Legendary Member
Am primit voturile de la toate tarile. Show-ul cu rezultatele va fi cel mai tarziu in week-endul viitor. Sarbatori fericite!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: