• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum moderator: Gera  
VSC#2 - SHOW
Gera Date: Sunday, 22 Apr 2012, 00:00 | Message # 1

Green Arrow

Legendary Member

Bun venit in tara Soarelui de la Miezul Noptii. O tara a misticului, a umorului, a rigorii nordice. O tara ce combina modernul cu traditionalul. Unde oare ati putea vedea o batranica lapona intr-un aeroport modern, decat in mica Norvegie? Luati un loc, incepe spectacolul!

Veritons Song Contest 2 a fost adus in Norvegia de catre tanarul Alexander Rybak, castigand prima editie cu melodia "Funny Little World", obtinand un scor de 104 puncte. Mai jos puteti asculta melodia care a castigat prima editie VSC.

In continuare, Norvegia este mandra sa va prezinte Arena unde se va tine cea de-a doua editie. Oslo Spektrum este una dintre cele mai importante arene din tara, cladirea care a gazduit numeroase festivale, concerte si concursuri televizate. Printre aceste festivale se numara si Eurovision Song Contest 2010.  Alexander, Maria, suntem gata?

Oslo,Norvegia
Oslo Spektrum Arena

A: Gata de show!
M: Cu siguranta! Sa inceapa VSC2!

A: In cadrul acestei editii s-au adunat 16 tari. Unele dintre ele au participat si in editia trecuta, insa avem o serie de tari care debuteaza in aceasta editie. Acestea sunt: Belgia, Franta, Rusia, Danemarca si Finlanda!
M: Dorim sa precizam si faptul ca tema aleasa pentru aceasta editie este una mitologica. Fiecare tara este reprezentanta, pe langa melodie, si de o creatura din mitologia locala. Let the show begin!

Acestea sunt cele 16 performante din aceasta editie! Puteti vota pana la data de 5 mai, ora 23:59
Voturile, ca deobicei, le trimiteti prin PM catre Gera in formatul '12-10-8-7-6-5-4-3-2-1'. 
Show-ul cu rezultatele pentru aceasta editie se va tine pe 6 mai, incepand cu ora 19:30.

Valabil din 1 mai! :)

Suksess!

Sahistul Date: Sunday, 22 Apr 2012, 00:17 | Message # 2

Silver Member
Super show Gera, congrats. Piesele sunt foarte tari, o sa fie o super editie, good luck all!
Andrew Date: Sunday, 22 Apr 2012, 00:18 | Message # 3

Mr. Robot

Platinum Member
Mult noroc tuturor biggrin
Anda-Hyuuga Date: Sunday, 22 Apr 2012, 00:21 | Message # 4

Keeper of Sounds
chiar că sunt unele melodii tare interesante
Gera Date: Sunday, 22 Apr 2012, 00:22 | Message # 5

Green Arrow

Legendary Member
Apropo, pentru cei care nu stiu steagurile tarilor, ordinea pieselor in concurs este urmatoarea:

Canada
Japonia
Danemarca
Finlanda
India
Rusia
SUA
Spania
Belgia
Norvegia
Franta
Azerbaijan
Romania
Turcia
Coreea de Sud
UK

Dobrotics Date: Sunday, 22 Apr 2012, 00:46 | Message # 6

Keeper of Sounds
Mamăă Spania ce alegere superbă.
Eu ascult pe jumătate melodiile, în timp ce citesc despre cum a înşelat Rao traducătorii cu care colaborează şi în timp ce scriu finalul de la telenovela mea de job de vânzătoare pe blogul meu, insă .... Bisbal mi-a captat atenţia, deconectându-mă de la ce fac pe-aici pe comp smile
Superbămelodia :-*
Maarioosz Date: Sunday, 22 Apr 2012, 00:48 | Message # 7

Silver Member
Frumos. Ei bine, nu este salata aia de care mentionasem anterior in rubrica Japoniei de pe forum. Felicitari tuturor pentru alegeri! Pana la voturi si puncte ... Let the show begin! Succes!
Griffi Date: Sunday, 22 Apr 2012, 01:08 | Message # 8

Queen of Spain

Silver Member
Canada a ales o cantareata buna. Insa mi-ar fi placut mult mai mult Nelly Furtado - Say It Right.
Eu nici nu mai trebuie sa ma gandesc cui sa ii dau punctajul maxim, MJ is the best; simt ca locul lui nici macar nu e aici, printre amatorii astia =))).
Melodiile sunt foarte ok, insa imi este foarte usor sa fac topul. UK si Turcia bravo!

Multumesc Dobrotics. :*

"I cannot sleep unless I am surrounded by books!"

Edited by: Griffi - Sunday, 22 Apr 2012, 01:10
Andrew Date: Sunday, 22 Apr 2012, 01:14 | Message # 9

Mr. Robot

Platinum Member
Mersiiii Griffule >:D< >:D<
Sters Date: Monday, 30 Apr 2012, 00:10 | Message # 10

Silent Shade
are careva idee cum ar trebui sa scriu melodia rusiei pe youtube?:))
Gera Date: Tuesday, 01 May 2012, 20:29 | Message # 11

Green Arrow

Legendary Member
Incepand de astazi puteti vedea si recap-ul. Enjoy!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: