• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

• Page 1 of 1
  • 1
Hindustan
Dobrotics Date: Saturday, 21 Apr 2012, 22:46 | Message # 1

Keeper of Sounds
Deci da, în prima ediţie am vrut o melodie veselă, însă poate că n-am ales-o pe cea potrivită şi a fost şi o confuzie cu linkurile youtube, însă acum în ediţia a 2-a am speranţe mai mari căci, în opinia mea, am ales o melodie mult mai bună smile
Aştept părerile şi voturile voastre după ce o ascultaţi wink
Maarioosz Date: Saturday, 21 Apr 2012, 22:52 | Message # 2

Silver Member
India este una dintre locatiile exotice pe care as vrea sa le vizitez. Sa speram ca va obtine puncte macar pentru specific, daca nu pe interpretare. De obicei piesele indiene ma intriga si devin placerea mea vinovata cand e vorba de un astfel de concurs
Dobrotics Date: Saturday, 21 Apr 2012, 23:03 | Message # 3

Keeper of Sounds
Sincer înainte îmi plăcea cum sunau melodiile indiene, însă acum mai şi înţeleg versurile şi îmi plac chiar mai mult smile
Anda-Hyuuga Date: Sunday, 22 Apr 2012, 00:04 | Message # 4

Keeper of Sounds
chiar ești de apreciat, Sanda dacă încerci să-nveți și limba hindi (parcă așa se numește)
abia aștept să aud melodia ta din ediția a doua
Gera Date: Sunday, 22 Apr 2012, 00:30 | Message # 5

Green Arrow

Legendary Member
Desi melodia din editia trecuta nu prea a fost pe placul meu, cea din editia asta clar este "placerea mea vinovata" :))

Dobrotics Date: Sunday, 22 Apr 2012, 02:02 | Message # 6

Keeper of Sounds
Mi-ar plăcea să învăţ şi să scriu hindi, nu doar să vorbesc. Bineînţeles că mai am de învăţat şi la partea de vorit, însă pot viziona un film indian fără titrare, căci îl înţeleg în mare parte. Am urmărit fără titrare show de dans Yara Nachke Dikha, ediţia a doua şi sincer nu numai că am fost impresionată dar şi înţelegeam ce vorbeau ei acolo, poate pentru vorbesc urdu amestecată cu engleza smile
Gera şi eu ador melodia, mi-am făcut şi rington la telefon la un moment dat, însă eu schimb des ringtonurile wink
Sters Date: Friday, 18 May 2012, 10:48 | Message # 7

Silent Shade
Imi place melodia de la VSC 3.Buna impresie si alegere
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: