Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
N-o poti compara pe Lara Fabian, cea mai frumoasa voce feminina din acest secol si secolul trecut cu o telenovelista ce se lafaie si are o voce foarte proasta.
Din pacate pentru tine comparatia nu era intre Lara si Thalia ci intre melodii ( ai ales cea mai PROASTAvarianta a melodiei asteia......)
GRACIAS!!!!!!!! 12 Moldova, Brazilia, Australia 10 Argentina, Statele Unite 8 Mexic, Suedia 7 Canada, Nigeria 6 Letonia, Ungaria, Spania 5 Japonia 4 Italia, Grecia 2 Albania, Olanda, Serbia
Din pacate pentru tine comparatia nu era intre Lara si Thalia ci intre melodii ( ai ales cea mai PROASTA varianta a melodiei asteia......)
Am ales-o pe cea care avea cea mai buna claritate a sunetului si a imaginii. Deja m-am plictisit de Thalia, a 3-a oara. Bine ca macar ai schimbat in Franta, m-am saturat de atatea melodii latino. Sper sa trimiti si altceva si mult noroc cu Franta :P
N-o poti compara pe Lara Fabian, cea mai frumoasa voce feminina din acest secol si secolul trecut cu o telenovelista ce se lafaie si are o voce foarte proasta.
Sa nu exageram totusi.
Stop it, amandoi. Nu am chef sa fiu babysitter. Congrats Loreen, great song! :* And Sweden, of course >:D<
Am ales-o pe cea care avea cea mai buna claritate a sunetului si a imaginii. Deja m-am plictisit de Thalia, a 3-a oara. Bine ca macar ai schimbat in Franta, m-am saturat de atatea melodii latino. Sper sa trimiti si altceva si mult noroc cu Franta :P