Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Nu pot sa zic ca nu a meritat sa castige, dar piesa e destul de overrated. Parerea mea. 233 de puncte? Meh. "Abigail's song" a fost o piesa foarte speciala pentru mine (si inca e), pentru ca e piesa care m-a facut sa intru in lumea Doctor Who (ea si Gera, ma rog). Cand am castigat cu ea si am stabilit noul record a fost ceva de vis si acum e destul de dureros sa vad ca o piesa comerciala o bate. Ma rog, lumea a decis :D
Felicitari Franta si sa nu crezi ca vei avea pentru prea mult timp recordul. Reviiiiin! :)))
Nu, serios acum...felicitari Sahistul si Franta. Ma bucur ca mai mergem si prin Franta, ca nu am fost de ceva timp..
.......................................................................................................................................mda. Nu pot sa zic ca nu a meritat sa castige, dar piesa e destul de overrated. Parerea mea. 233 de puncte? Meh. "Abigail's song" a fost o piesa foarte speciala pentru mine (si inca e), pentru ca e piesa care m-a facut sa intru in lumea Doctor Who (ea si Gera, ma rog). Cand am castigat cu ea si am stabilit noul record a fost ceva de vis si acum e destul de dureros sa vad ca o piesa comerciala o bate. Ma rog, lumea a decis :D
Felicitari Franta si sa nu crezi ca vei avea pentru prea mult timp recordul. Reviiiiin! :)))
Nu, serios acum...felicitari Sahistul si Franta. Ma bucur ca mai mergem si prin Franta, ca nu am fost de ceva timp..
Aici merge citatul cu ti-ai facut-o cu mana ta :> :))
Leeel =)))))))) Eu oricum urmaresc pe oricine are recordul =))) That is my goal =))))
Thanks to all of you guys (and girls) that gave me points tonight :D Luv ya all, and thanks for 3rd place <3 I think an Oscar is already enough for Let It Go =))) Congrats again to France for breaking the record and congrats to everybody who voted, because, after all, that itself is an accomplishment after having so many editions where people didn't vote :)) See ya next time in France. Poate vine prin Bretania, cine stie, pe la mine prin zona =))