Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Uaaaaaa, felicitari SUA! Ai revenit in liga invingatorilor dupa o pauza de 10 editii cel putin(cred). Multumesc tuturor celor care au votat pentru Norvegia editia asta, apreciez fiecare punct si ma bucur ca ati apreciat si genul asta de piese. Nu imi vine sa cred ca am iesit pe 4. Ma asteptam la un rezultat mult mai prost.
I'm sorry for Franta, Finlanda si Canada. So underrate. :(
I AM BACK, BABY <3 Omg, am asteptat ceva pt. o noua victorie :)) <3 Dar e mai dulce cand vine dupa atata timp :X Mersi tuturor celor care m-au votat, multumesc pt. puncte si pt. locul 1 in editia asta din Australia (my favorite country, interesting enough) aaand, what can I say..oh yeah, felicitari celorlalti din top 3 si in special Belgiei. Super debut, ma asteptam sa castige, melodia e excelenta si..bafta in concurs pe mai departe si tie si celorlalti >:D< See you next time guys :D
Imi cer mii de scuze! Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa nu votez, cu atat mai putin dupa ce am votat. Stiu ca pare un gest nesimtit. Stiam ca deadline-ul era sambata, d-asta sunt acum aici, ca sa votez. Oricum nu as fi putut vota, nici daca aflam la timp. M-a mancat undeva si am acceptat o noua provocare de job, m-am pricopsit cu doua joburi acum, plec la 7 termin la 1 noaptea. Nu am nicio zi libera... momentan... tot momentan iau o pauza de VSC... sper sa fie cat mai scurta. Inca o data, mii de scuze!!!
Imi cer mii de scuze! Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa nu votez, cu atat mai putin dupa ce am votat. Stiu ca pare un gest nesimtit. Stiam ca deadline-ul era sambata, d-asta sunt acum aici, ca sa votez. Oricum nu as fi putut vota, nici daca aflam la timp. M-a mancat undeva si am acceptat o noua provocare de job, m-am pricopsit cu doua joburi acum, plec la 7 termin la 1 noaptea. Nu am nicio zi libera... momentan... tot momentan iau o pauza de VSC... sper sa fie cat mai scurta. Inca o data, mii de scuze!!!
Oh :( Take your time >:D< Mult noroc cu noua provocare :D Stiam ca s-a intamplat ceva de nu ai reusit sa votezi la timp.