Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
wow multumesc pentru 10 Federatia Rusa! Si asa se termina editia asta. Wow, ce scor are UK, nu credeam ca e posibil in VSC sa faci un scor aproape ca la Eurovision. Felicitari!
Multumesc tuturor celor care au votat pentru Norvegia editia asta. Piesa aceea a fost speciaal pentru mine, mai mult datorita duetului care a interpretat-o. Anyway, locul 4 e mai mult decat speram si sunt extrem de multumit pentru asta. <3
Cat despre UK, sunt extrem de fericit ca a reusit sa castige, e una dintre cele mai speciale piese pe care le-am auzit in ultimul timp si pentru mine inseamna si mai mult cu cat stiu in ce context era cantata si faptul ca m-am atasat de personajele din povestea aia..ma rog, fara alte aberatii personale: Felicitari UK! <3
See you anywhere in UK. Probabil vom ateriza undeva unde si Tardisul va vrea :-"
Cat despre UK, sunt extrem de fericit ca a reusit sa castige, e una dintre cele mai speciale piese pe care le-am auzit in ultimul timp si pentru mine inseamna si mai mult cu cat stiu in ce context era cantata si faptul ca m-am atasat de personajele din povestea aia..ma rog, fara alte aberatii personale: Felicitari UK! <3
Multumeesc! <3 As scrie un discurs despre melodie si despre cat de mult ii apreciez pe ceilalti ca au votat, dar sunt prea multe de spus. :))
Can't be mad, just seen "Desolation of Smaug", and it's movie of the year <3:X My god, how I loved every second of it <333 Nice win, UK, deserved :D Tho yeah, prepare yourselves =))) Anyway, recordul trebuia sa cada intr-o zi, so.. ma bucur ca l-a doborat un cantec reusit, pana la urma >:D<