• Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
[ New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]

Today's users:

Forum moderator: Gera  
VERITONS SONG CONTEST EDITIA SPECIALA 03 - REZULTATE
Gera Date: Sunday, 10 Nov 2013, 20:41 | Message # 61

Green Arrow

Legendary Member

Rezultatele finale

Multumim inca o data pentru ca ati fost alaturi de noi in cadrul acestei editii speciale cu piese 100% romanesti. Dorim sa-l felicitam pe Maarioosz, care suprinzator este castigatorul editiei si in acelasi timp si persoana care a produs tema editiei speciale. Piesa castigatoare, "Ploaie in luna lui Marte", este o capodopera fiind imbinarea dintre o voce de aur, un instrumental de exceptie si versurile marelui poet Nichita Stanescu. Si cum se zice deseori, romanul s-a nascut poet.

Ne revedem si data viitoare cu o alta tematica in cadrul unei noi editii speciale. Cam atat am avut de spus despre Editia Speciala 03. Ah, nu uitati. Sa apreciem muzica romaneasca, pentru ca avem de ce.

Griffi Date: Monday, 11 Nov 2013, 00:08 | Message # 62

Queen of Spain

Silver Member
Genial Felicitari tuturor!
Intr-adevar a fost o editie bomba. :o .foarte greu am dat punctele..toti meritau 12! 
Gera...editia..jos palaria!!!

"I cannot sleep unless I am surrounded by books!"

Gera Date: Monday, 11 Nov 2013, 00:53 | Message # 63

Green Arrow

Legendary Member
Citat Griffi ()
Gera...editia..jos palaria!!!

aww :*

Maarioosz Date: Monday, 11 Nov 2013, 20:56 | Message # 64

Silver Member
Whaaaaa'? :o :o :o :o
Maarioosz Date: Monday, 11 Nov 2013, 21:03 | Message # 65

Silver Member
Va multumesc tuturor pentru voturile acordate. Gera, chiar ma bucur mult ca ai luat in considerare aceasta propunere de editie speciala. A iesit extraordinar de bine. Felicitari pentru munca pe care ai depus-o pentru crearea ei! Dedic aceasta victorie tuturor participantilor pentru ca mi-au placut toate melodiile, indiferent ca le-am acordat sau nu puncte. Imi pare rau ca nu am fost alaturi de voi aseara, dar mereu in weekend imi este imposibil sa am acces la net :P Poate voi rezolva si asta odata :P
Sahistul Date: Tuesday, 19 Nov 2013, 19:09 | Message # 66

Silver Member
Felicitari pentru Paula, o piesa fabuloasa. Multumesc pentru toate voturile mele, locul 6 e genial :)
Search: