Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Bravo Doraaaa >:D<:*:* Tura urmatoare vezi sa castigi cu melodia pe care ti-am dat-o ;;) Meritata victorie, felicitari si Finlandei, care a prins locul 3 >:D< Buna editie guys :D
Asa cevaa...numai noi puteam sa avem Andrew =))))))) <3
Cand s-a terminat la scorewiz tot show-ul si mi-a parut "It's a tie!" m-am gandit DAFUQ. Apoi am stat sa verific fiecare vot si am gasit punctul buclucas. :)) Sorry for that :">
Multumesc tuturor pentru ca ati fost in aceasa seara aici si, felicitand inca o data Spania si pe Dora(:*), trec mai departe prin a va spune ca asta a fost ultima editie, cel putin pentru o lunga perioada de timp, pe care am organizat-o eu. Imi incepe ultimul an de liceu, unul nasol din multe puncte de vedere, asa ca am fost nevoit sa fac o pauza de la a organiza concursul.
Din fericire, concursul va fi in continuare pe maini bune si sper la fel de activ ca si pana acum, dar asta depinde de voi. O seara buna! :-)
Iuhu Gera. >:D< Multaaaa baftaaa iti ureaza Spania..la baaaaac si peste tot :)). Hai ca ai incheiat bine... victoria mea..muahahahahaha :)))"I cannot sleep unless I am surrounded by books!"