Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Felicitari Olanda! Nu a fost prea mare entuziasmul in ceea ce priveste rezultatele astea, dar personal pot spune ca mi-a facut placere sa organizez show-ul + sa fac scoreboards-urile. O seara buna va doresc si ne revedem oriunde in Amsterdam.
Felicitari Olanda si multumesc tuturor celor care mi-au dat puncte editia asta >:D< Sorry I couldn't be at the show, I had a busy schedule these past few days. See ya' in Holland
Date: Wednesday, 21 Aug 2013, 01:00 | Message # 56
Srpski kralj (Српски краљ)
Elite Member
Incredibil, nu ma asteptam la un loc 3 cu aceasta piesa... Multumesc celor care au acordat puncte Argentinei si au adus-o din nou pe podium :D, editia 26 va veni cu ceva special din Argentina :D
Felicitari Olanda!!! Si multumesc tuturor pentru punctele acordate. Imi cer scuze ca n-am putut fi prezent la show. Salutari din Spania ... la propriu :D