Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Yeeee :)) Vreau sa le multumesc lui x, y, z dar in special lui Gera pentru ca a venit cu propunerea de a trimite piesa asta :X :X si lui Andrew pentru ca ma sustinut de la inceput >:D< See you next time. :x :x :x
Felicitari Danzel Insfarsit ai castigat! :)) Vad ca se mentine o linie de castigatori formata din fosti concurenti ESC Poate editia viitoare se rupe "blestemul"
Aceasta a fost si editia cu numarul 21 si sper ca v-ati distrat si v-ati bucurat de Liverpool asa de mult cum am facut-o si eu. O seara buna!
Oricum... Felicitari Danzel ptr victorie! Multumesc tuturor pentru punctele acordate, data viitoare o sa auziti din nou genul care m-a consacrat :)) :D
Date: Thursday, 20 Jun 2013, 20:27 | Message # 116
Silver Member
Wow! Multumesc tuturor pentru puncte! Scuze ca nu am putut fi prezent la show. Felicitari Italia pentru victorie! Un onorabil loc 3 pentru Germania :)) La limita m-ai luat Coreea. Multumesc pentru cele 12 puncte si felicitari pentru locul 2!!!