Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Eu as face dorect o finala cu 29 de tari, cu 3 tari mai multe decat la finala Eurovisionului de anul asta. Dar poate ca nu cunosc eu prea bine regulile acestui concurs. :)
Initial, asa era stabilit. Dar fiind editie speciala si mai ales cea legata de Eurovision, unde semifinalele sunt nelipsite, ne-am gandit sa testam aceasta situatie, in care avem si semifinale. :D
Avand in vedere confuzia creata de Andrew cu "Switzer-f'in-land", publicul din Belgia a votat pentru urmatoarele scenarii: 1. 57% pentru "Eliminarea variantei de a alege piesa Elvetiei atat de catre Belgia cat si de SUA, acestea trebuind sa isi aleaga alte piese pentru a participa in continuare" 2. 20% pentru "Belgia trebuie descalificata in aceasta editie. Nu suntem de acord cu aceasta limitare" 3. 15% pentru "Rezultatele nu pot fi demonstrate in proportie de 100%, iar organizarea ruseasca reprezinta un conflict de interese pentru mine" 4. 8% Alte raspunsuri: "Sunt indiferent", "Nu sunt de acord cu piesa aleasa initial de juriul belgian", "Este un regulament subiectiv daca se ia in calcul o alegere random. Eu zic ca primul venit trebuie sa fie primul servit, in acest caz SUA."
Mie personal, imi pare rau pentru ca s-a ajuns in aceasta situatie, dar in cazul unui raspuns negativ, fanii VSC si ESC care sustin Belgia in aceasta competitie isi vor refuza dreptul de a vota, ceea ce va duce la blocarea rezultatelor finale din Belgia, implicit la un esec al tarii deoarece va fi ori descalificata, ori depunctata. Nimeni nu doreste acest lucru. As dori, daca organizatorii din Federatia Rusa au vreo solutie in acest caz, sa o anunte in cel mai scurt timp pentru a putea fi supusa la votul publicului belgian. Multumesc anticipat pentru ajutorul in rezolvarea acestui conflict.
Date: Wednesday, 01 May 2013, 16:39 | Message # 73
Elite Member
Confuzia cu sintagma "Switzer-f'in-land" a fost rezolvata extrem de rapid inainte ca inscrierile sa se termine .Varianta " primul venit primul servit "nu este una democratica si total injusta . Prin tragerea la sorti lucrurile s-au rezolvat complet random -impartial si democratic. Atat Belgia cat si Elvetia (SUA) au fost inscrise in concurs si vor concura conform regulamentului. Chiar daca aceasta problema ar fi fost adusa in discutie mai devreme raspunsul si rezultatul ar fi fost acelasi. Conform regulamentului nu exista decat o situatie iar aceea este evidenta, decizia apartine Belgiei. Reprezentantul tari poate alege daca sa voteze sau nu, Belgia ramane inscrisa iar concursul va continua, asadar se poate vota pentru Belgia cat si pentru Elvetia . In cazul in care Belgia sau oricare alta tara nu va vota in semifinale punctajul final va fi subliniat cu rosu si notat in dreptul tarii respective in sectiunea principala (acolo unde se pot vizualiza informatiile pentru fiecare tara).