Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Practic, prima piesa a fost cea a Despinei Vandi si e stil oriental, nu manea. Dar na, daca unii atat stiu ... Nici Belgia nu a trimis manea. E lautareasca, adica alt stil. :)
Am zis cumva ca piesa ei e manea?? "unii atat stiu" /:) te-ai trezit vorbind...
Mariuse,eu tot nu inteleg care e problema ta? Fiecare trimite ce vrea. Ai putea sa lasi comentariile astea rautacioase la adresa noastra....stii bine la ce ma refer. Crezi ca Danzel nu stia ca nu maneaua aia e originala?? Crezi ca pari mai inteligent facand astfel de comentarii?
Poate te intrebi care este in final problema mea? Ei bine, pai..daca nu iti convin atatea lucruri la acest concurs, de ce inca participi? Adica, timpul tau, al nostru,al lui Gera, al participantilor este pretios, si faptul ca ni-l irosim, chiar daca consta in doar cateva minute, ni-l irosim aici pentru ca ne place. Ne face placere sa ascultam melodii pe care poate nu le-am auzit pana acum, pentru ca ne face placere sa comunicam intre noi..si lista poate continua. Gera isi pierde timpul, de ce? Pentru ca ii place sa faca asta. Pot incepe chiar sa ma contrazic, pentru ca, facand ceea ce ne place, inseamna ca nu ne pierdem timpul. Bun, revin la tine. Este perfect normal sa iti spui parerile ori de cate ori doresti, este normal sa critici, este chiar normal sa te intrebi de ce cineva a trimis melodia “x” in loc de “y”, insa si pentru asta..exista un topic pentru sugestii..puterea nostra chiar consta in acele voturi pentru melodiile care ne plac....insa nu mi se pare normal sa ne jignim intre noi.
Ajungand fara sa vreau la un cliseu, aici ar trebuii sa ne relaxam, nu? Dupa o zi de munca, dupa o zi de scoala, facultate..sau poate dupa o zi de..pur si simplu 'facand nimic'...aici intram sa ascultam, nu sa ne certam.
Sa ma fac inteleasa, nu e nimic personal. Si nu am observat asta doar la tine, cativa dintre noi suntem intepati in replici..Dar oare putem incerca sa fim mai ingaduitori si mai putin rautaciosi? Pur si simplu mi-am exprimat parerea..asa cum si tu ti-ai exprimat-o de atatea ori. Merci."I cannot sleep unless I am surrounded by books!"
Aceasta editie a fost foarte frumoasa, in primul rand prin noutatea adusa de catre noul sistem-Live listening si in al II-lea rand prin diversitatea de stiluri prezentate. Nu am mai avut timp sa fac un nou tabel dar pot spune ca am acordat note intre 0.50 si 9.20, ca au existat piese modeste si piese bune si foarte bune .Primele trei medii in ordine sunt: 1. 8.536 2. 8.124 3. 7.999. Deasemenea am remarcat o piesa extrem de slaba inscrisa in concurs pe care am punctat-o ca atare si as dori sa nu mai intalnim astfel de piese in viitor si inchei prin a spune ca piesa Ciprului a fost foarte frumoasa, cu accente orientale, bine interpretata si ca am notat-o in mod corespunzator . Felicitari pentru show, Gera si speram ca rezultatele sa fie pe masura !
Griffi, sincer acum, bag replici intepate pentru ca nu imi convine cum sunt tratat :) Si Naticopes, multumesc pentru acel 0.50. Era evident, doar am trimis piesa in semn de protest, duh. Si va rog chiar sa faceti putin o retrospectiva: dintre toti, eu am acordat puncte absolut tuturor tarilor participante: de la Coreea, India si Liban care nu reuseau sa treaca de 0 decat cu ajutorul meu, pana la SUA, Rusia si multi altii, care au castigat chiar de pe urma punctelor pe care le-am acordat. Asa ca nu cred ca ar fi cazul sa discutam despre replicile mele intepate. Lasa, ca putina picanterie nu strica nimanui. Iar Gera stie foarte bine ca nu fac asta doar sa-i irosesc timpul ;) Suntem suficient de prieteni incat 2 replici pe forum sa strice relatiile :P Iar ca punctaj, mereu am dat puncte pentru diversitate, nu pentru hituri, asa cum se intampla frecvent in notarea majoritatii, mai putin a Rusiei care noteaza mai multe aspecte.
Despina Vandi - Ax kardoula mou = Liviu Guta - De ce ma minti a mai observat cineva?? :)) melodia din Cipru
Si Danzel, atat timp cat vei pune semnul egal intre doua elemente, inseamna ca acestea sunt egale, identice, sau cum vrei tu sa le clasifici. Sa stii ca de-aia "m-am trezit vorbind", pentru ca mie asa mi s-a parut.
Si drept dovada ca editia asta protestez, macar sa o fac pana la capat. Nici macar nu voi vota din acest motiv. Pacat de topul meu pe care l-am facut in ultimul moment: 12p Norvegia 10p Estonia 8p Cipru 7p Rusia 6p Franta 5p Coreea 4p Argentina 3p UK 2p Italia 1p Spania