Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
"Chiar, stiti ce doresc daca se poate. Federatia Rusa daca poate sa-mi trimita un pm cu o argumentare sa vad cam ce piesa sa trimit data viitoare ... Ca sa stiu si eu cu ce am gresit de n-am primit nimic de la majoritatea. Nu de alta, dar juriul de-acolo chiar le are cu acest concurs :D" Nu cred ca e nevoie de PM pentru acest lucru, iar eu iti pot spune cel mult cum am notat eu . Deasemenea nu pot spune in ce masura o piesa poate avea succes intr-un concurs in care criteriile de notare sunt diferite. Iar ca piesa, voi sugera ca de fiecare data slelectarea unei piese cu un mesaj puternic, a unui artist cu o voce speciala pe care sa si-o puna in evidenta si un video bun. De multe ori ca si in cazul acesta, am insistat sa trimit o piesa buna overall care-mi place in mod special.