Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Date: Saturday, 24 Nov 2012, 23:41 | Message # 152
Mr. Robot
Platinum Member
Felicitari Marius >:D<>:D< De asemenea, felicitari si Rusiei pentru rezultatul excelent >:D< Multumesc inca o data celor care au oferit puncte Statelor Unite >:D<
Date: Saturday, 24 Nov 2012, 23:42 | Message # 153
Elite Member
Felicitari Belgiei ! Sa nu neglijam insa Olanda, Japonia si Norvegia! Insa doresc sa felicit si Elvetia pentru alegerile facute! Imi pare rau pt -1 al Germaniei :)) (tot vorbeam de ce poate fi mai rau decat 0 puncte ))
Date: Saturday, 24 Nov 2012, 23:44 | Message # 157
Silver Member
Fara cuvinte, nu cred ca pot exprima aceeasi emotie ca Lara Fabian in live-ul postat de Gera. Ea este artista, s-o felicitam pentru o piesa atat de frumoasa!
Imi pare rau ca nu am luat parte LIVE la show, dar eram la un party. Vreau sa felicit Belgia pentru o mare victorie, nu avea cum ca o artista imensa ca Lara si cel mai bun cantec al ei sa nu triumfe in VSC. Felicitari Marius
Vreau sa va multumesc pentru toate punctele adresate Frantei, locul 15 este unul onorabil. Vom fi acolo in VSC 13, la vecinii nostri, pentru a spera la un macar top10!
Felicitari si lui Vlad pentru Rusia lui, care a luat un loc 2 meritoriu. Si bravo tururor pentru participare, sa ne vedem in Belgia cu bine