Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Doresc sa multumesc tuturor celor care au votat la timp, care au participat efectiv la desfasurarea concursului si cel mai important, multumesc pentru rabdarea avuta. Am avut ceva probleme tehnice astazi, dar de', asa se mai intampla cateodata.
Cred ca a fost cea mai frumoasa editie, atat de palpitanta, au fost niste piese foarte bune, ma bucur ca a castigat Alyosha este o artista cu un mare bagaj tehnic si cu o sensibilitate inascuta. Ucraina a meritat victoria din punctul meu de vedere, a avut un avans considerabil de peste 0.4, si a fost singura piesa care a trecut in aceasta editie de media 9.000, o piesa absolut fascinanta. Sper sa mai avem astfel de editii, palpitante, pline de piese bune. Acum ma retrag, maine Alyosha va concura si in selectia nationala a Federatiei Ruse alaturi de un alt tanar solist, sa speram ca totul va decurge bine si ca veti aprecia la fel de mult si urmatoarea piesa a Federatiei Ruse, pentru mine, clasarea in top 10 reprezinta o imensa surpriza, chiar nu ma asteptam sa primesc asa de multe puncte, eu insumi nu am acordat suficient credit acestei piese Felicitari tuturor, bucurati-va de rezultate si nu uitat deviza " Important este sa participi"
Multumesc tuturor celor care au mai votat pentru SUA de cand am spus ultimul "mersi" :))) >:D< Locul 2 e incredibil si va sunt recunoscator ca, prin voturile voastre, m-ati adus aici >:D< Felicitari si Ucrainei si Rusiei, pentru celelalte locuri de pe podium >:D< Superb design, Geros >:D<
Imi pare rau ca am ajuns atat de tarziu. Super! Nu ma asteptam sa termin sub top 10 cu o piesa destul de consacrata si pe care sigur ati auzit-o cel putin odata. Dar deh ... de gustibus non est disputandum! Pacat de Franta.! Mare pacat! Mi-a placut super mult piesa. Felicitari pentru pozitia a 3a (PE NEDREPT) dar, cine stie, data viitoare sa ne vedem in Paris?
Multumesc tuturor celor care au acordat puncte Australiei si m-ati ajutat sa ajung pe locul 4, cel mai bun loc obtinut pana acum!
Si felicitari tuturor concurentilor pentru rezultatele obtinute! A fost o editie plina de muzica buna, si implicit o competitie acerba. Felicitari! >:D<
Gera, nu cred ca mai are rost sa spun ceva. Un design genial, cum ne-ai obisnuit de-a lungul editiilor. Felicitari!