Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Pai daca nu stiti sa va alegeti cantaretii sau tara..nu va plangeti. In fine... :)) fiecare are gusturi diferite...deci na.."I cannot sleep unless I am surrounded by books!"
Si Japonia este pe 4, desi nu are o cantareata cunoscuta pe plan international. Eu zic sa incetam cu aceasta discutie, fiindca deobicei un cantaret cunoscut (de cel putin 5-10 ani sau pentru ca a castigat un PREMIU) este cunoscut fiindca e bun.
Si am mentionat cele doua criterii fiindca mai exista pe lumea asta si JB si altii, care nu au facut cine stie ce ca sa devina cunoscuti.
Si pana la urma, conteaza doar melodia.
Punct. Si de la capat. Ne revedem in Spania, in VSC#9, la o editie speciala "Fura o melodie"
Felicitari Spania pentru succes, o piesa tulburatoare, care merita locul 1!
Eu ce sa zic, am riscat un pic cu Franta, multumesc pentru punctele acordate, am trimis ce imi place insa si nu imi pare rau, asa ar trebui sa fie la toti