Veritons Song Contest was an online contest which took place between 2012 and 2017. A large number of countries around the world were represented in this contest and an incredible diversity in music was shown. You can still check the songs that took part in the 103 editions by accessing the Database.
Lol, i was joking haha I find it quite strange because in my opinion she has nothing with france
+1000.
Cand am facut regulile mai flexibile nu ma gandeam ca vom ajunge la cazuri in care se trimit artisti la extremul extremului. A fost okay o data, de doua ori, hai..de trei ori, dar vad ca lucrul asta se tot repeta. Lady Gaga pentru Italia, Beyonce pentru Franta, si multe altele (nu imi vine in minte la ora asta, dar mai sunt).
Un exemplu pentru care regula 2 in vigoare se potriveste este Celine Dion pentru Franta/Elvetia. Macar are o mica tangenta. Dar Beyonce, spre exemplu, sau Gaga...nici nu cred ca au avut vreodata in plan sa lanseze un album in franceza/italiana, daramite sa se declare parte din cultura tarii respective.
Un alt exemplu dragut este Nelly Furtado. Acolo clar se vede cum poate fi si canadianca, dar si portugheza, intr-o anumita masura.
Vazand repercursiunile regulii 2 si opinia generala a comunitatii, ma gandeam sa avem o discutie pe larg despre subiectul asta. Cat de stricte trebuie sa fie regulile privind eligibilitatea?
(Mie, personal, mi-a ajuns lejeritatea asta. Propun sa ne intoarcem la conditia unica - cetatenia).
@Mike: De ce trebuie sa iei totul ca un atac la persoana? Esti singurul in aceasta editie care se afla in situatia asta si de asta s-a ridicat problema cu privire la Beyonce. As simple as that..
Daca vom continua sa trimitem artisti care au la a cincea generatie rude intr-o tara, vom descoperi ca multi au cam aproape toate cetateniile europene. :)) Si asa, in timp, se pierde rostul reprezentarii a unei anumite tari.
Aceasta a fost o parere si trebuie tratata ca atare.
CitatMike ()
I just can't continue with non-stop blaming on me from different reasons.
-.-' Daca si pe tine te acuza lumea in continuu, eu ce sa mai zic :)) Urmatorul pas ar fi sa ma acuze ca sunt Illuminati, ca citesc si influentez mintile votantilor si ca sunt prezicator - stiu rezultatul de dinainte sa inceapa o editie. Ca in rest le-au zis pe toate. ^.^
I have a STRONG feeling that I won't be able to attend the result show due to my time zone ( CET +4).. If I am not here, then forgive me :D Wish everyone good luck!!!
I have a STRONG feeling that I won't be able to attend the result show due to my time zone ( CET +4).. If I am not here, then forgive me :D Wish everyone good luck!!!
I am terribly sorry, but I really couldn't host it earlier I had a very busy day. Maybe next time you'll join us.